Materieel 17/2

Geplaatst op 18-02-2019  -  Categorie: Materieel  -  Auteur: John Graham

Heinekensop

De grote wedstrijden komen eraan, en dat betekent dat de boten schoongemaakt moeten worden. Alle ploegen en skiffeurs die meedoen dienen dan één of meer boten grondig schoon te maken (indien men in de Heineken of Head, de Tweehead en de Skiffhead meedoet kan het aantal oplopen). De lijst treft u hier aan. Let op, niet iedereen maakt de boot schoon die ze voor de wedstrijd gebruiken. In bepaalde gevallen dient een acht twee kleinere boten schoon te maken. De riemen dienen ook schoongemaakt te worden en dit jaar is er een extra verzoek: maak een foto van de label op de boot waarop de boottype en gewichtsgegevens staan en stuur die aan leeiretam.[antispam].@karzvdehoop.nl

In een aantal gevallen is er geen label. In dat geval gaarne een mededeling dat die niet aanwezig is. De mededeling mbt de label geldt als de bevestiging dat de boot en riemen schoon zijn. De schoonmaakinstructies treft u hier aan.

Skiffhead en Tweehead

De voorlopige botentoewijzing voor de Skiffhead en de Tweehead is gereed. Deze treft u hier aan. In een aantal gevallen zal een boot geleend moeten worden. Bij onoverkomelijke bezwaren kunt u een e-mail sturen aan leeiretam.[antispam].@karzvdehoop.nl Voor degenen die nog geen boot hebben of in een afschrijfboot zitten is het mogelijk om een aanvraag te doen om met voorrang in het weekend maximaal drie keer tussen nu en de wedstrijd af te schrijven. Wij zullen proberen de verzoeken te honoreren maar geven geen garantie.