Lustrumvrijwilligers

Geplaatst op 04-12-2022  -  Categorie: Lustrum 175  -  Auteur: Peter, Monique, Boudewijn, Margot, Lucas en Thomas, de Lustrumcommissie
Terwijl menigeen zich schrap zet voor al het jolijt wat december gaat bieden, zijn er al veel leden die reikhalzend uitkijken naar het voorjaar. Niet alleen uit roeibelang, maar vooral ook vanwege het aanstormende lustrum!
Met 175 jaar achter ons kunnen we met ons allen concluderen dat deze mooie vereniging wordt gedragen door haar leden. Volledig in die lijn is ook dit lustrum er eentje vóór en dóór haar leden.
Er zijn al flink wat enthousiastelingen bezig om alle mooie ideeën tot uitdrukking te brengen. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich bij dit lustrum betrokken voelt, de leden die al wat vaker wat organiseren via bestaande commissies, maar juist ook de leden die graag wat bijdragen aan de vereniging, en natuurlijk de nieuwe leden. 
 
Om iedereen een kans te bieden zijn of haar steentje bij te dragen hebben we een aanmeldformulier beschikbaar gemaakt. We zullen ons uiterste best doen om voor iedereen een passend plekje te vinden. 
 
Op naar een lustrum voor in de boeken!