Lustrumgala Fidelio

Geplaatst op 15-04-2018  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: de Galacommissie: Daud van Zijll Langhout, Hanne van Ballegooijen en Theo van Dijk

Op zaterdag 23 juni 2018 vindt het 34e Lustrumgala van de KAR&ZV De Hoop plaats in de Koninklijke Industrieele Groote Club in Amsterdam, vanaf 20:30 uur. Het intrigerende thema voor dit Lustrumgala is: Fidelio!

Fidelio is de enige opera van Ludwig van Beethoven en ging in première in 1814 in Wenen. De intrige speelt zich af in de tijd van de Franse Revolutie en gaat over de onterechte gevangenschap van de echtgenoot van Leonore. Zij is vastberaden om haar man te redden. Ze bedenkt een list om hem te bevrijden, solliciteert als gevangenisbewaarder en verkleedt zich als man met de naam Fidelio. In de gevangenis weet Fidelio/Leonore op een zeer uitgekiende, heldhaftige wijze haar echtgenoot te bevrijden. Laat u inspireren door de thematiek rondom opoffering, volhardende liefde en loyaliteit. Wie is uw Fidelio en in wie zou u zich willen verplaatsen? Met deze prachtige klassieke opera met hoogoplopende intriges op een toplocatie hopen wij u warm te maken voor dit unieke, kleurrijke Bal Masqué.

Graag hopen we u allemaal te begroeten op zaterdag 23 juni a.s. in de Koninklijke Industrieele Groote Club, Dam 27 te Amsterdam. Early Bird kaarten zijn per tweetal te koop! Kom met je geliefde, vriend, vriendin, familie of introducé(e) of FIDELIO naar dit Lustrumfeest! Uiteraard is het ook mogelijk om met een ploeggenoot of met een roeimaatje te komen. 

U kunt uw kaarten bestellen via de website: https://www.karzvdehoop.nl/activiteiten/44/lustrum-activiteit-lustrum-gala 

Van te voren kun je naar eigen invulling een hapje eten met je Fidelio. Laat u op de locatie betoveren door de prachtige muziek, met de inbegrepen drankjes en de nodige versnaperingen die de hele avond beschikbaar zijn.

Met fidele groet,