Lustrum Nieuwjaarssprong

Geplaatst op 01-01-2023  -  Categorie: Lustrum 175  -  Auteur: Teddy van der Burg en Trijn van der Meij
De kop is eraf, het lustrum is van start:
Met de meer dan geslaagde nieuwjaarsprong op de eerste dag van dit nieuwe jaar, werd het spits afgebeten van ons Lustrumjaar!
Met zo’n 50 toeschouwers genoten we met elkaar van het grote enthousiasme en ook de moed van meer dan 60 springers. Onder luide aanmoediging en het slaken van luide gillen bij de landing in het water (ca 5 graden) beleefde De Hoop de eerste editie van de Nieuwjaarsprong. Leden en hun vrienden, mensen uit de buurt en ook internationale studenten, die nog geen 24 uur in Amsterdam waren, wisten de weg naar ons te vinden. Het artikel in het Parool en de vermelding op de site van de bekende sponsor van de worsten en erwtensoep, hebben een handje geholpen. Voorzitter Alex opende de bijeenkomst met een hartelijk welkom en gaf daarmee ook het startsein van ons lustrum jaar. Daarna ging het snel de wenteltrap af naar het vlot, kleren uit en …. springen maar. Na de sprong alle tijd voor een meer dan gezellige nazit!
 
Kortom: het was een feestje. Wat ons betreft is een nieuwe traditie op onze vereniging neergezet. Dus volgend jaar het dubbele aantal springers, maar eerst heel veel andere mooie events en veel roeien.
 
Veel dank aan Lots, die speciaal voor dit event open ging. Dank aan alle enthousiastelingen, die sprongen en aanmoedigden.
plons-23-2