LUSTRUM 175 JAAR - 26/5 t/m 10/6

Geplaatst op 14-05-2023  -  Categorie: Lustrum 175  -  Auteur: Lustrumcommissie
Hoe dichter de Lustrum-periode nadert hoe meer Hoopleden, al dan niet met een introducé, zich inschrijven voor de diverse Lustrumactiviteiten. Voor de Openingsavond met revue en DJ Mister Higgs (26/5), de Vlootschouw met aansluitend receptie ook voor alle deelnemers (27/5), de Toertocht (28/5), de Bridgedrive (30/5), Fietstochten en Zeilpuzzeltocht (3/6), Coastal Rowing op IJburg (4/6), het Epithalamisch Diner voor Hoopse stellen (6/6), de Jeugdmiddag met maaltijd, ook voor coaches en instructeurs (7/6) en het Lustrumfeest De Hoop 175 jaar met liveband en DJ (10/6). Hoopleden kunnen zich ook aanmelden voor de wandelingen en de roeiclinics op de Buurtdag (29/5). Meld je aan via de agenda op de website van De Hoop. 
 
Oproep vrijwilligers Lustrumactiviteiten
Voor de volgende lustrumactiviteiten hebben we nog een aantal vrijwilligers nodig:
  • vrijdag 26 mei | 9.00-17.00: opbouw/versiering grote en kleine sociëteit. Geef aan of je de hele dag kunt helpen of alleen in de ochtend of middag.
  • zaterdag 27 mei | 13.30 - 17.30: helpen op vlot of in Mokumboot tijdens de Vlootschouw.
  • woensdag 7 juni | 12.00 - 14.30: opbouw waterparcours en overige onderdelen voor Jeugdmiddag.
  • zaterdag 10 juni | 9.00 - 17.00: opbouw/versiering sociëteiten en krachthonk voor slotfeest. Geef aan of je de hele dag kunt helpen of alleen in de ochtend of middag.

Graag vóór zaterdag 20 mei aanmelden bij murtsul.[antispam].@karzvdehoop.nl
(Iedereen, ook die zich al aangemeld hebben, krijgen in de week van 21 mei bericht)

Vlootschouw en receptie - gezamenlijk roeicadeau aan Amsterdam - 27/5
Zorg dat je er zaterdag 27 mei tussen 15.00-16.00 bij bent. Schrijf je nog deze week in, individueel of met een ploeg. Een lege loods en de hele vloot op het water. Hoe mooi is dat. Een gezamenlijk roeicadeau aan Amsterdam samen met de Amsterdamse roeiverenigingen. Een massaal feest dat laat zien hoe schitterend het is om roeiend, op spierkracht, de Amstel te bevaren: de rivier die zo van belang is voor de ± 6000 roeiers van de Amsterdamse verenigingen. Tevens een Hommage aan deze rivier die we als Hooplid iedere keer met zoveel plezier bevaren.Alle denkbare formaties zijn mogelijk: mix van ploegen, van jong/oud, van man/vouw. Van diverse boottypen zijn er nog (1 of meer) boten beschikbaar. Natuurlijk zijn alle deelnemers na afloop ook welkom op de Lustrumreceptie. Samen met de deelnemers van andere Amsterdamse roeiverenigingen borrelen en nagenieten. 
We kijken uit naar jullie aanmeldingen via de website: Agenda - Vlootschouw.
Vlootschouwcommissie
 
Lustrum Toertocht Sloterplas & Nieuwe Meer 28/5 
Na de Dauwtrap-roeitocht donderdag 18 mei (Hemelsvaartsdag) door de binnenstad, waar bijna 40 Hoopleden aan mee doen, dient de volgende toertocht zich op zondag 28 mei (1e Pinksterdag) alweer aan. Bij deze toertocht (25 km) roei je via het Centrum, Oud-West en Nieuw-West door de sluizen naar de Sloterplas. Na de Sloterplas gaat het via de Akersluis verder naar de Nieuwe Meer, die ook overgestoken wordt. Via het Zuider Amstelkanaal beland je weer op de Amstel. Er wordt in wherries en C-boten geroeid. Onderweg passeer je drie sluizen waar de toerroeicommissie met hapjes klaarstaat. Een prachtige tocht waarbij je zowel door de grachten van Amsterdam vaart als op het (half) open water van de Sloterplas en de Nieuwe Meer. Kosten: Volwassenen: € 10,00 | Jeugd: € 5,00. Aanmelden kan via de agenda van karzvdehoop.nl
Toerroeicommissie
Welkom aan de Buurt wandelingen ook voor Hoopleden - 29/5
Ook Hoopleden kunnen zich aanmelden voor een van de wandelingen maandagochtend 29 mei o.l.v. een professionele gids van A dam good Choice. De wandelingen van ± 1 uur voeren langs iconische plekken uit de 175-jarige geschiedenis van De Hoop. Vertrek vanaf De Hoop om 10.00, 11.30 en 13.00. Introducé welkom. Na de wandeling is er een drankje en lekkers op het terras. Aanmelden kan via  gadtruub.[antispam].@karzvdehoop.nl 
 
Welkom aan de Buurt roeiclinics - 29/5
Maandagochtend 29 mei is het ook mogelijk om aan een van de roeiclinics deel te nemen, waarvoor buren en buurtgenoten zijn uitgenodigd in het kader van ons lustrum. Zijn er vrienden of familie die ook kennis willen maken met de roeisport? De roeiclinics vinden plaats om 9.30, 10.00, 10.30, 11.00, 11.30 en 12.00.  Aanmelden kan via gadtruub.[antispam].@karzvdehoop.nl 
 
Lustrum T-shirts en Lustrumpolo’s vanaf 17/5
Vanaf woensdag 17 mei kan men tijdens de openingstijden van Lots de speciale Lustrum T-shirts en Lustrumpolo’s passen, bestellen en betalen. Er is zowel een dames als herenlijn. Prijs tbc.