Lots of F&B Events – zeg maar Lots – 9/8

Geplaatst op 31-07-2022  -  Categorie: Lots  -  Auteur: Alex Vermeulen – voorzitter, Monique Van Schendelen – commissaris club
Een samenvatting van het e-mailbericht op 31 juli gestuurd aan de leden
  • Opening 9 augustus ’s ochtends, met ’s avonds de eerste clubavond. Vanaf dinsdagochtend 9 augustus staat de koffie klaar. Vanaf die dag starten ook weer de clubavonden op dinsdag en woensdag. In de ePunt van 7 augustus komt meer informatie over het Lots-clubavondmenu van die week en de wijze van aanmelden.  
  • Keuken dicht op 2, 3, 6, 7 augustus. Het plaatsen van nieuwe apparatuur, het inslaan van voorraden, kortom het in gereedheid brengen voor een feestelijke start heeft tijd nodig. Op deze dagen is er geen dienstverlening. Wie zelf koffie enz. meeneemt kan het koffieapparaat in de pantry gebruiken (dit apparaat werkt zeer langzaam!).
  • Externe verhuur Lots. Lots verzorgt ook de externe verhuur van onze sociëteit en terras. Voor Hoop-leden geldt een speciaal tarief. Mail naar poohed.[antispam].@lots-events.nl voor alle informatie.
  • De keuze voor Lots.  Een team bestaande uit enkele bestuursleden en Hoop-leden met horeca-ervaring in de breedste zin heeft zich de afgelopen maanden beziggehouden met de zoektocht naar een nieuwe pachter. In een moeilijke markt, want er was corona, er is inflatie en een enorme vraag naar professionele horecakrachten. We hebben met meerdere gegadigden gesprekken gevoerd. We zijn trots dat we met Lots de samenwerking aan kunnen gaan. Geen echtpaar, maar een team met soms wisselende gezichten. Gun ze de tijd om zich in te werken, hun draai te vinden, de leden te leren kennen. Samen zullen we hier iets moois van maken. En mail vooral naar bulc.[antispam].@karzvdehoop.nl voor goede raad.