Leden gezocht voor Gebouwcommissie

Geplaatst op 26-06-2022  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Pim van Oppenraaij, Commissaris Gebouw
Om ons clubgebouw in goede staat te houden en te verfraaien zijn leden met expertise op het gebied van bouwkunde, architectuur en interieur van harte welkom creatief mee te denken en in een team deelprojecten uit te voeren in de nieuw op te richten Gebouwcommissie. De afgelopen twee jaar heb ik als commissaris gebouw een groot aantal projecten opgezet en uitgevoerd, maar er staat meer op de planning. Zie jullie reacties en eventuele vragen graag tegemoet op wuobeg.[antispam].@karzvdehoop.nl.
 
Afgelopen twee jaar oa uitgevoerd:
Vernieuwing en renovatie van het kraaiennest – Vernieuwing van de vlotten – Vernieuwing kitnaad terras – Restauratie en plaatsing van De Punt – Het parket laten schuren en lakken – Nieuw meubilair voor de bestuurskamer – Fotolijsten bij de wenteltrap in het krachthonk.
 
Op korte termijn in uitvoering en op de planning:
Schilderwerk west-gevel en bepaalde wanden en plafonds interieur – Nieuwe gordijnen kleine sociëteit en verblijfsruimte beheerder – Vier nieuw te openen ramen – Anti-slip laag op betonvloer loods 4 – Weerstation op de balustrade van het kraaiennest en webcam op loodsdeur 1
Voor wat betreft het onderhoud: twee bestaande ramen vochtdicht maken, herstel loodsdeuren, herstel tegelwerk herenkleedkamer, herstel waterschade brandwerende bekleding om staalconstructie in loods 4.
Inmiddels is Jeroen Zwart van Zwart Metaaltechniek begonnen met het staalwerk: voor meer botenopslag drie stalen kolommen in loods 4, verplaatsing riemenrek loods 4, roosters op noordgevel en op verzoek van de brandweer aanpassing zwart stalen hek terras.
 
Op langere termijn de volgende grotere projecten:
Nieuw rood hek aan Weesperzijde inclusief restauratie bakstenen muur - Verbetering verlichting grote sociëteit, en boven de kleine en grote bar - Verbetering akoestiek in de grote sociëteit - Beter geluidssysteem in grote én kleine sociëteit - Rubberen vloer krachttrainingsruimte.