Kom in beeld in Cappie!

Geplaatst op 27-06-2021  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Esther Zijtregtop, Commissaris Strategie & Marketing
Een doordeweekse avond op De Hoop. Zomaar een gesprek tussen twee leden: "Die app, Cappie.... die is echt zo handig! Dat maakt mijn leven echt een stuk makkelijker, wat fijn dat die er is." 
Kijk, daar worden wij blij van! Vele boten zijn inmiddels al afgeschreven met Cappie, de app die we 2 maanden geleden hebben gelanceerd. Het afschrijven van boten is één van de mogelijkheden in de app. Het goede nieuws is dat er nog veel meer mogelijk is. In de komende weken zullen we daarom telkens een nieuw Cappie onderdeel uitlichten, zodat het gebruik van de app stukje bij beetje nog handiger wordt.
 
De Cappie-tip van deze week; Let's make it personal. Voeg je foto toe in je persoonlijke profiel, zodat we bij "Leden zoeken leden" ook echt gezichten zien en het zoeken makkelijker (en leuker!) is. 
 
Hoe doe je dat
  1. Ga in het menu naar "Mijn gegevens". 
  2. Klik op het icoon in de rechterboven hoek (icoon met pen). 
  3. Klik op het ronde bolletje naast "Foto". 
  4. Je krijgt vervolgens de mogelijkheid om een foto te maken of te selecteren uit je foto galerij.
Sla hem op en... voila! Zo maken we het zoeken naar elkaar nog handiger en persoonlijker.
 
Nog geen Cappie? Cappie is gratis beschikbaar voor zowel Android als iOs apparaten en kan worden gevonden in de Google Play Store of de Apple App Store onder ‘Cappie’. Na het downloaden van de app kies je als organisatie ‘K.A.R. & Z.V. ‘De Hoop’’. Vervolgens kun je inloggen met dezelfde persoonlijke inloggegevens als die je gebruikt voor de website van De Hoop.
 
Heb je feedback of vragen over de app? Laat het ons weten via eippac.[antispam].@karzvdehoop.nl dan gaan we graag het gesprek aan/helpen we je op weg.