KiKaRow en club-mededelingen

Geplaatst op 10-03-2019  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Monique van Schendelen
KiKaRow in actie tijdens Head of the River | Artsen en fysiotherapeuten 
Geinige KiKaRow beren en petten zijn zaterdag 16 en zondag 17 maart in de grote societeit te koop bij het  team van KiKaRowRondje.nl. Als opmaat voor de estafette-roeitocht door heel Nederland in 14 weekenden van 13 april t/m 14 juli 2019 om geld in te zamelen voor de LATER-studie in het Prinses Maxima Centrum voor kinderoncologie. Artsen en fysiotherapeuten die zich tijdens deze weekenden een (of meer) dag(en) kosteloos op de begeleidingsboot willen inzetten kunnen zich nog opgeven bij Mariken Stegmann via nnamgets.e.m.[antispam].@umcg.nl of 06 49 333 284 (bellen of WhatsApp). Het laatste weekend 13/14 juli passeert de estafette-roeitocht De Hoop. Binnenkort meer informatie over hoe Hoop-leden mee kunnen roeien en zich voor dit doel kunnen laten sponsoren. 

De Hoop-memorabilia verkrijgbaar zaterdag 16 en zondag 17 maart 
De Hoop- dassen, shawls, litho's, standaards, speldjes, en diverse jaarboeken,..  Gewilde items voor een bescheiden bedrag tijdens de Head tussen 11:00-15:00 uur in de grote societeit te koop.

Beschikbaarheid kleine societeit 
De volgende dagen en tijden kan er in de kleine societeit niet gebiljart worden: dinsdagavond 12 maart (zeilcursus), woensdagavond 13 maart (nieuwe leden ontvangst) en zaterdag en zondag 16 en 17 maart (Head of the River).