Kerstgroet Caroline & Caspar

Geplaatst op 20-12-2020  -  Categorie: De l'espoir  -  Auteur: Caroline Lissone, Caspar Sloos
Nadenkend en terugblikkend op een heftig en bijzonder jaar is het nauwelijks te beschrijven wat er allemaal gebeurd is. De wereld staat op z’n kop, immens veel leed en verdriet om ons heen, veel ongeloof en boosheid waarom ons allen dit gebeurt en ondertussen proberen positief in de geest te blijven. Wat een beproeving, van de ene maatregel naar de andere regelgeving en laverend door alle protocollen heen kunnen we zeggen dat wij in ieder geval nog gezond zijn en elkaar hebben.
Tot nu toe bijna 7 maanden gesloten, letterlijk 206 dagen in 2020, geen omzet, geen roeiers, geen gasten, geen feesten & partijen, geen service, geen werksfeer, geen mooie Amstel, geen koffie met appeltaart en ga zo maar door. En het einde is nog niet inzicht, het zijn extreem zware tijden en hopelijk duurt het niet meer te lang omdat wij niet weten of De l’espoir dit gaan overleven….
De take away van de afgelopen maanden was een kleine opsteker, wat fijn om weer Hoopleden even te zien en een babbeltje te maken, wat fijn dat mensen je steunen in zeer moeilijke tijden, wat fijn weer iedere week onze Bootsman Kevin weer te zien, ook voor hem een bijzonder jaar. Wij kunnen met overtuiging zeggen dat wij jullie allemaal enorm gemist hebben en dat wij reikhalzend uitkijken naar het moment dat wij weer open kunnen en de vereniging van De Hoop weer zullen zien opbloeien.
Vanuit De l’espoir wensen wij iedereen gezellige kerstdagen toe, blijf gezond en hopelijk tot spoedig in 2021.