Junioren, Jeugd en Jeugdintroductie

Geplaatst op 09-09-2018  -  Categorie: Jeugd  -  Auteur: Edzo Klawer
Start jeugdroei-seizoen
Afgelopen week zijn we weer gestart met de junioren! Op woensdag was de officiële aftrap van het wedstrijdseizoen voor de junioren. 30 Junioren (een verdubbeling ten opzichte van vorig jaar) hebben zich dit jaar aangemeld om minimaal zes keer per week te gaan trainen en voor de Hoop uit te komen op nationale en internationale wedstrijden. Deze meisjes en jongens zullen dit jaar worden begeleid door Pauline Luijnenburg-Kroes, John Luck, Emma van Balen, Tim Lauriks, Sietze Hylkema, Dieuwertje Kooij, Erna van der Doel, Iris Schreuder en Daniel Nip.
  
Jeugdinstructie
Afgelopen zaterdag is de jeugdinstructie gestart. Ruim 60 kinderen verzamelden zich rondom onze jeugdcoordinator, Sara Papineau Salm, voor de laatste informatie over de ploegindeling voor het seizoen, wie de instructeurs zullen zijn en hoe de jeugd vanaf dit jaar ook zeilinstructie zal gaan krijgen. Vanaf nu zal het daarom weer gezellig druk zijn woensdag (van 16-18) en zaterdag (van 12-14 uur); zou u daar rekening mee willen houden met uw eigen roeitraining?
 
Introductie jeugdroeien, zaterdag 15 september
Zaterdag 15 september om 11 uur zal er voor kinderen vanaf 10 jaar de mogelijkheid zijn een introductie in het roeien te krijgen. Hebt u nog een buurjongen, -meisje, zoon, dochter of kleinkind die bij de Hoop zou willen roeien, dan kan die zichzelf opgeven via dguej.[antispam].@karzvdehoop.nl