Jeugd Roei & Zeilkamp, huldiging NK en afscheid Sara

Geplaatst op 14-07-2019  -  Categorie: Algemeen

Jeugd Roei & Zeilkamp
Zaterdag 6 juli vertrok een heuse Hoop-jeugd armada per roeiboot, begeleid door sloepen richting Vinkeveen. Aan de Vinkeveense plassen hadden zij een heel eiland voor zichzelf. Op beide dagen werd door de zeilcommissie, olv Stephen de Haseth en wat ouders zeilinstructie gegeven. Dit werd vervolgens afgesloten met de Copa de Hoop voor junioren, een zeilwedstrijd over een parcours op de plas. Er werden rondom het kamp veel spellen gespeeld en er is heerlijk gegeten. Een fotoverslag is terug te vinden op onze eigen website (achter login): https://www.karzvdehoop.nl/fotoalbums/2019-jeugd-zeil-roeikamp
Dank gaat uit naar alle vrijwillige hulp die dit kamp mede mogelijk gemaakt hebben: Marc Rouffaer, Sara Papineau Salm, Rob Wetzels, Rachele Gianfranchi-Hirschhofer, Arnaud Lykles, Stephen de Haseth, Gideon Valstar, Isabella de Vries, Anna van Dorsten, Frederique Janssen, Anton Reijinga, Eveline van Poelwijck, Elsbeth Falk en Rienke Zumbli!

Seizoensafsluiting BBQ met afscheid Sara Papineau Salm en NK-huldiging
Traditioneel wordt het jeugdseizoen (september-juli) afgesloten met een BBQ op de Hoop. Dit jaar was de BBQ ook de afsluiting van het jeugdkamp. Het gehele dakterras van de Hoop stond vol met families. Dit was ook het moment waar de Hoop afscheid heeft genomen van Sara Papineau Salm als Jeugdcoördinator. Sara gaat na de zomer full-time werken. De Hoop en de jeugd zijn haar erg dankbaar voor haar enorme inzet en enthousiasme die ze heeft getoond in de jeugdafdeling afgelopen twee jaar.
Ook werden verschillende junioren gehuldigd die een podiumplaats wisten te bemachtigen bij het Nederlands kampioenschap! Zij werden, met hun coaches, door de voorzitter, Jannemieke ter Horst, in het zonnetje gezet. Zo kregen ze oa een ingelijste foto van de wedstrijd, zie ook onderstaande link naar het fotoboek. Een kopie van deze prijs staat in de indoorruimte op de Hoop.
Een fotoverslag is terug te vinden op onze eigen website (achter login): https://www.karzvdehoop.nl/fotoalbums/2019-jeugd-bbq-nk-huldiging. Deze leuke BBQ en de aankleding werden georganiseerd door de jeugdcommissie, in het bijzonder Isabella de Vries en Anna van Dorsten!