Jeugd: Lustrumdag & bericht v/h bestuur

Geplaatst op 15-07-2018  -  Categorie: Jeugd  -  Auteur: Edzo Klawer
Lustrumdag Jeugd
Vrijdag 13 juli waren de Hoop, en de Amstel eromheen, omgebouwd tot Waterparadijs voor alle jeugdroeiers in Nederland en voor de kinderen uit de buurt. Dit feest werd gevolgd door de jaarlijkse jeugd-BBQ, dit jaar gecombineerd met de huldiging van de roeiers die op een NK een podiumplaats wisten te behalen. De dag werd afgesloten met het jeugdgala (met Bond-thema), op een sloep die door de grachten van Amsterdam voer.
Alle dank aan vrijwilligers, ouders en jeugdbestuur voor de organisatie. En tot slot, het Waterparadijs was niet mogelijk geweest zonder de steun van het VBWJ-fonds.
Foto's van het evenement zijn hier te vinden (https://www.karzvdehoop.nl/fotoalbums).
Bericht van het bestuur
Het was een zeer succesvol jaar voor de junioren van de Hoop. Dit dankzij de tomeloze inzet van de roeiers, coaches en andere betrokkenen. Er zijn echter ook onenigheden ontstaan, o.a. rondom het materiaal en de organisatie; er bestond verschil van inzicht en men interpreteerde enkele zaken op een verschillende manier.
Het bestuur en andere betrokkenen hebben zich de laatste maanden intensief met deze onenigheden bezig gehouden. Een aangenaam en veilig klimaat scheppen, waarin iedereen onbekommerd en met plezier kan sporten, is onze taak. Het bestuur werkt hard aan verbetering.
We gaan er vanuit, dat wij allen de negatieve ervaringen zullen omzetten in een nog succesvoller en plezieriger seizoen 2018/2019 voor onze jeugd.