Indoor training (nog één keer outdoor)

Geplaatst op 23-10-2017  -  Categorie: Algemeen

Let op: Outdoor voorafgaand aan indoor (we beginnen woensdag 25 oktober om 18:55 onder aan de trap van de sociëteit). Deze training duurt iets langer dan een uur.

Vanaf woensdag 1 november 2017 tot en met woensdag 21 maart 2018 (de wintertijd-periode) is er weer indoor training in de gymzaal van de school 'de Pinksterbloem', Weesperzijde 57 tegenover de Hoop. Tijd: 19:00-20:00 uur. Het is op basis 'van leden voor leden', dus de kosten zijn ook dit jaar weer beperkt tot 30 euro per persoon voor het hele seizoen; je krijgt hiervoor een rekening van de penningmeester.

Tamme Wierenga neemt de coördinatie op zich. Hij en andere leden zullen de training geven. De training volgt het beproefde concept (met muziek) van de afgelopen jaren en is bedoeld voor wedstrijdroeiers en andere enthousiastelingen die hun conditie en kracht op peil willen brengen en houden. Voor ervaren roeiers, nieuwe leden, jong en oud. Er is geen ruimtegebrek. Eerste twee keer gratis om te kijken of het bevalt. Na afloop gezellig eten in de sociëteit. Aanmelden bij agnereiw.emmat.[antispam].@gmail.com.

Voor de mensen die staan te trappelen om alvast te beginnen is er outdoor op woensdag 25 oktober; zie hierboven.