Indeling achten, H4K, afschrijfvloot

Geplaatst op 01-12-2019  -  Categorie: Roeien  -  Auteur: John Graham

De toewijzing van Achten voor de komende periode vindt u hier. Deze is gebaseerd op de uitslagen bij de clubkampioenschappen alsmede trainingstijden, voorkeuren qua boten en de verwachte bloktijden bij de Head. Er kunnen nog wijzigingen komen en die zullen wij te zijner tijd met de betreffende ploegen opnemen.

In 2020 zal voor het eerst een inschrijvingsbeperking bij de Heineken Roeivierkamp plaatsvinden. Lees hier meer:
https://roeivierkamp.net/wp-content/uploads/2019/10/qualification_rules_2020_1.pdf. Dit gaat gevolgen hebben voor veteranenploegen; er komt een limiet aan het aantal deelnemers. Gebaseerd op de uitslagen van de H4K 2019 zullen de ploegen die hoog in hun leeftijdscategorie geëindigd zijn, geplaatst worden. De ploegen die minder goed gepresteerd hebben zullen in een loting terechtkomen. De Heineken Roeivierkamp laat ons hopelijk binnenkort weten welke “De Hoop” ploegen geplaatst zijn en welke ploegen meegaan in de loting. Zodra we meer weten hoort u van ons.

Binnenkort komt de Banckert (4-) als afschrijfboot in de vaart. De Bloys van Treslong zal dan weer toewijsboot worden. Hij kan toegewezen worden aan ploegen waarvan de Commissaris Wedstrijdroeien en de Commissaris Materieel van mening zijn dat ze voldoende serieus aan wedstrijden gaan meedoen en voldoende wedstrijd stuurervaring hebben. De Van der Zaen komt als 4+ in de afschrijfvloot.