Groet en wens van Caroline & Caspar

Geplaatst op 05-04-2020  -  Categorie: De l'espoir  -  Auteur: Caroline & Caspar

Beste Leden,
Een nieuwe ervaring: de wekker van de natuur in de ochtend….
In deze periode van angst, onzekerheid en onrust dachten wij dat het toch goed was iets van ons te laten horen. Caspar en ikzelf zijn - en blijven hopelijk - gezond en maken het naar omstandigheden goed. Wij zijn gewend aan 24/7 in elkaars nabijheid te zijn maar realiseren ons dat dit voor velen een nieuwe ervaring is, maar heb respect en blijf positief. Het is hartverwarmend en soms ook ontroerend om een lief, positief en medelevend bericht te krijgen van Hoop-leden via de telefoon, app of mail. Dat geeft verbondenheid en medeleven aan, maar tegelijkertijd een enorme stimulans om positief te blijven, maar ook te relativeren. De wereld is vloeibaar geworden en tijd van flexibilisering is direct op gang gekomen. Mooie initiatieven zien we dagelijks om ons heen ontstaan en zo hopelijk ook binnen de roeisport om op allerlei manieren sportief en gezond te blijven.
Helaas zijn de vooruitzichten nog niet positief genoeg voor onze branche om nu al in een feeststemming te komen en ad hoc initiatieven te ontplooien. Wel kijken wij reikhalzend uit naar het moment dat we alle leden van De Hoop weer in de Sociëteit zullen ontmoeten, de roeiploegen weer actief op het water zien genieten en een bruisende vereniging weer in actie zien komen.
Wij wensen jullie allen sterkte, blijf gezond en zorg goed voor elkaar en hopelijk kunnen wij in de zomer weer het glas met elkaar heffen om het leven te vieren! 
Met culinaire groet,