Geen weekmenu - Alternatieve catering & nieuwe automaat

Geplaatst op 14-07-2019  -  Categorie: De l'espoir  -  Auteur: Caroline Lissone, Monique van Schendelen
Ook bij Café-Restaurant Hesp gereduceerd tarief op dinsdag-, woensdag- en donderdagavond tijdens de verbouwing van de bar (15 t/m 30 juli)
Naast de Saffraan aan de Amstel (mediterrane keuken), Loulou pizzabar (pizza’s en pasta’s), Café Côte Wispe (grand-café) kan men ook bij Café-restaurant Hesp tijdens de verbouwing op dinsdag-, woensdag- en donderdagavond een maaltijd nuttigen tegen een gereduceerd tarief, ongeveer vergelijkbaar met de prijs van een dagschotel op de clubavond. Onder vermelding van ‘ik ben Hoop-lid’ en op vertoon van ‘uw elektronische sleutel/ tag’.
Navraag in de restaurants welke gerechten als Hoop-lid tegen reductie verkrijgbaar zijn voorkomt misverstanden. Reserveren is aan te raden. 
Flyers zijn bij De Hoop verspreid met extra informatie over deze restaurants.
De l’espoir is tijdens de verbouwing gesloten omdat het onmogelijk is om gedurende deze periode behoorlijke service te bieden.  De Kleine Sociëteit blijft toegankelijk voor de gebruikelijke koffie/thee/frisdrank voorziening.  Vanaf woensdag 31 juli hoopt De l'espoir achter de nieuwe bar weer optimaal service te kunnen verlenen.

Nieuwe automaat voor koffie, thee en chocola in de kleine sociëteit 
Na meer dan 20 jaar trouwe dienst hield de koffieautomaat in de kleine sociëteit het voor gezien. De l’espoir heeft snel geïnvesteerd in een nieuw apparaat. Zo kan iedereen tijdens de verbouwing toch genieten van koffie, espresso, cappuccino, chocola, thee en nog veel meer, nu van een betere kwaliteit. Er worden glazen mokken gebruikt ipv plastic bekers ivm milieu/duurzaamheid. Kosten consumpties € 1,50