Dringend S1 instructeurs gezocht

Geplaatst op 24-01-2021  -  Categorie: Roeien  -  Auteur: Nicole ten Horn en Merlyn Middelweerd, instructie-coördinatie
Binnen het huidige Corona protocol blijft het mogelijk om veilig S1 instructie te geven. Met één instructeur en 2 cursisten in een C4x+ waar bankjes 2 en 4 leeg blijven. Er zijn altijd twee lesgroepen tegelijk bezig, om samen de boten te kunnen tillen. Momenteel geven al 10 instructeurs les. Omdat er nu het dubbele aantal instructeurs nodig is en de lesmomenten beperkt zijn, is de wachtlijst met beginnende roeiers fors opgelopen. Roeien blijft onverminderd populair. 
Normaliter bestaat de S1 cursus uit 2 lessen van 1,5 uur per week, gedurende ca. 8 weken (totaal ca. 16 lessen). Vanwege de beperkingen krijgen veel S1 cursisten nu helaas slechts 1x per week les. Dit is niet ideaal voor het aanleren van de roeitechniek. Bovendien duurt de cursus daardoor 2x zo lang. 
Daarom zoeken wij instructeurs die vooral op een door-de-weekse avond (lestijd in overleg) 1,5 uur les zouden willen geven gedurende ca. 8 weken. Gelukkig blijft het steeds langer licht. Een tweede instructeur geeft de 2e wekelijkse les.
Reacties en vragen graag naar: eitcurtsni.[antispam].@karzvdehoop.nl.