De Hoop trainingskamp in Maastricht - 17 - 19 september

Geplaatst op 15-08-2021  -  Categorie: Roeien  -  Auteur: Rogier Schellaars, Elvira Wilthagen, Dominique van der Pauw en Esther Zijtregtop
Het trainingskamp is gepland van vrijdag 17 tot en met zondag 19 september.
 
Ben jij in voor een sportief, cultureel en culinair trainingsweekend bij onze vrienden uit het zuiden? Van vrijdag 17 t/m zondag 19 september organiseren wij vanuit De Hoop een trainingskamp bij M.S.R.V. Saurus in Maastricht. Goed om de puntjes op de i te zetten zo vlak voor de Heineken Roeivierkamp, je krachten te meten met andere Hoop-ploegen en minstens net zo belangrijk: teambonding in het bourgondische zuiden! Geef je daarom vandaag nog op met je hele ploeg of als individu via De Hoop agenda. Je kunt mee als roeier, stuur of coach. 
Naast het coachen vanaf de zijkant op de fiets, hebben we een coachboot ter beschikking waarmee ploegen vanaf het water kunnen worden gevolgd. Om de trainingen achteraf te analyseren - al dan niet aan de hand van videobeelden - kunnen we gebruik maken van de coachruimte op Saurus (inclusief beeldscherm).
 
De indicatieve kosten voor dit weekend zijn +/- €150,- p.p.. Dit is inclusief het botentransport, gebruik van faciliteiten van Saurus, aanvullende botenhuur waar nodig, openingsborrel en diner op vrijdag, lunch op zaterdag en een afsluitende lunch op zondag. Extra kosten voor eigen rekening zijn de overnachting, het diner op zaterdagavond, lunch op zondagmiddag, vervoerskosten retour Amsterdam-Maastricht en deelname, indien gewenst, aan de wijnproeverij.

De overnachtingen moet je zelf organiseren, zodat je je eigen voorkeur kunt volgen. Om te helpen, hebben we bij het Eden Design hotel een optie op kamers weten te onderhandelen. Het betreft:
  • 10 twin kamers gereserveerd voor Hoop-leden tot 1 september 
  • €124,50 single room per nacht voor 1 persoon inclusief ontbijt
  • €139,- twin room per nacht voor 2 personen inclusief ontbijt 
Het aantal kamers in het hotel is beperkt en de reservering voor het hotel werkt op het principe first come, first serve. Bij de reservering kan de code "DEHOOP@MAASTRICHT" worden genoemd zodat het hotel weet dat het om een boeking voor ons gaat. Een andere goede optie is verblijven in de StayOkay, waar kamers van 2- tot 7- personen kunnen worden geboekt. Een leuke optie om gezamenlijk met je ploeg het weekend te overnachten.
 
Wij hebben er ontzettend veel zin in en hopen op veel aanmeldingen! Klik hier voor het indicatieve programma en om je als ploeg of individu aan te melden (betaling volgt later).

Tot ziens, of op zijn Limburgs; tot seens!