Damesdiner 23/4, van Boom tot Boot 27/3, KiKaRow

Geplaatst op 24-03-2019  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Monique van Schendelen
Damesdiner – dinsdag 23 april
Een diner dat ieder jaar weer verrast. Want bij De Hoop roeit en zeilt een boeiend gezelschap vrouwen. Ook dit jaar maken we er weer een prachtige avond van.
Ontvangst: 19.00uur, aanvang: 19.30 uur. Kosten 3 gangen-diner € 25,-. Zie voor aanmelden de AGENDA.

Boekpresentatie Van boom tot boot | De evolutie van de roeiboot – woensdag 27 maart aanvang 20:30 uur (herinnering)
Presentatie in woord en beeld door auteur Koos Termorshuizen (oa hoofdredacteur Roei!) over de ontwikkeling van de roeiboot vanaf de vroege steentijd tot vandaag de dag. Van de alleroudste boomstamboot, via de Romeinen, de Vikingen en de walvisjagers, via wherry’s tot en met de nieuwste Empachers gemaakt van vederlicht materiaal. Het belang van Eton College in Windsor en Westminster School in Londen bij de ontwikkeling van de wedstrijdsport, het ontstaan van roeiverenigingen, de uitvinding van de sliding seat en veel meer. Het boek is deze avond tegen gereduceerd tarief verkrijgbaar.

KiKaRow in actie tijdens de Twee-, Jeugd- en Skiffhead – zaterdag 30 en zondag 31 maart  
Geinige KiKaRow beren en petten zijn zaterdag 30 en zondag 31 maart in de grote societeit te koop bij het  team van KiKaRowRondje.nl. Als opmaat voor de estafette-roeitocht door heel Nederland in 14 weekenden van 13 april t/m 14 juli 2019 om geld in te zamelen voor de LATER-studie in het Prinses Maxima Centrum voor kinderoncologie. Het laatste weekend (13/14 juli) passeert de estafette-roeitocht De Hoop. Binnenkort meer informatie hoe Hoop-leden mee kunnen roeien en zich voor dit doel kunnen laten sponsoren.

Beschikbaarheid kleine societeit 
De volgende dagen en tijden kan er in de kleine societeit niet gebiljart worden: dinsdagavond 26 maart (zeilles) en woensdagavond 27 maart (boekpresentatie Van boom tot boot