Sluiting De Hoop - Coronavirus (COVID-19)

Geplaatst op 15-03-2020  -  Categorie: Algemeen

In verband met de op donderdag 12 maart door de RIVM en de overheid bekendgemaakte maatregelen en ontwikkelingen omtrent het Coronavirus heeft De Hoop direct diverse maatregelen genomen en deze gedeeld via website, Facebook en ploegcaptains. 

Op 15 maart zijn in een persconferentie door minister Bruins (Medische Zorg en Sport) en minister Slob (Basis- en Voortgezet Onderwijs en Media) extra maatregelen afgekondigd om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Niet alleen alle scholen en de horeca gaan dicht, maar ook alle sportclubs worden gesloten, zo ook De Hoop. Deze maatregel geldt ten minste tot 6 april. In deze periode is het niet mogelijk om met de tag (sleutel) het gebouw van De Hoop te betreden.

De Hoop houdt berichtgeving vanuit de overheid, het RIVM en de KNRB nauwlettend in de gaten. Indien er veranderingen optreden die betrekking hebben op De Hoop zullen wij daarover berichten. 

Nogmaals brengen we de voorzorgsmaatregelen van het RIVM onder de aandacht:

  • Een ieder met (lichte) ziekteverschijnselen zoals koorts, hoesten of andere verkoudheidsklachten wordt verzocht thuis te blijven;
  • Geen onnodig fysiek contact (bijv. geen handen schudden)
  • Was je handen regelmatig
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes