Corona maatregelen – Sociëteit, kleedruimtes & afschrijven

Geplaatst op 04-10-2020  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Jannemieke ter Horst
Sociëteit: de Coronamaatregel, dat alle ’sportkantines’ tot 20 oktober dicht moeten, heeft als doel dat sporters zo snel mogelijk het gebouw verlaten. We hopen dat dit van korte duur is en dat we snel weer kunnen genieten van een kop koffie in de sociëteit en dat de clubavonden en diners - met de nodige protocollen - weer door kunnen gaan. 
Kleedruimtes zijn nog steeds beperkt beschikbaar. Douche bij voorkeur thuis. Er mogen tegelijkertijd maximaal 4 mensen in de kleedkamer zijn en 2 onder de douche; 1 persoon mag tussendoor snel iets uit een kluisje pakken. Houd afstand en verkleed en douche snel. Kijk of vraag bij binnenkomst hoeveel mensen zich in de kleedruimte bevinden. Wacht in de loods indien er geen plek is. Houd rekening met elkaar en geef elkaar de ruimte. Als het met elkaar zo niet lukt dan zullen we helaas over moeten gaan tot het sluiten van de kleedruimtes.
Afschrijven: vanaf maandag 5 oktober kunnen er 7 boten per kwartier (in plaats van 5) afgeschreven worden. Het maximum aantal roeiers blijft 15. Hierdoor wordt het makkelijker om in een kleine boot te gaan varen, zonder roeigelegenheid voor andere boten te blokkeren terwijl er toch niet te veel mensen tegelijkertijd op het vlot zijn.