Commissie 35 - Uitnodiging onderzoek toekomst de Hoop

Geplaatst op 18-05-2019  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Commissie 35: Esther Zijtregtop, Daan Potjer, Idco Duijnhouwer en Annemarie de Graaf

De Hoop is bezig met het actualiseren van het Verenigingsplan, waarvan de laatste versie uit 2013 stamt. Om input op te halen bij de leden heeft het bestuur de Commissie 35 benoemd, genoemd naar het 35e lustrum in 2023. Deze commissie gaat inzichten bij de leden ophalen over een variëteit aan thema's (zoals onder meer roeien, zeilen en sociëteit). De komende weken zullen de commissieleden inzichten ophalen door:

  1. Een enquête aan alle leden, deze ontvang je binnenkort per e-mail. We nodigen je van harte uit deze in te vullen.
  2. Een drietal groepssessies, waarin je samen met andere leden kunt delen wat je vindt van De Hoop. We nodigen je van harte uit voor een van de sessies. Wil je bij een van deze sessies aanwezig zijn? Meld je aan via dit aanmeldformulier. De sessies vinden plaats in de kleine sociëteit op:
    Woensdag 22 mei van 19.30 tot 21.30
    Woensdag 29 mei van 19.30 tot 21.30
    Zondag 9 juni van 12.30 tot 14.30
  3. Een-op-een-gesprekken, waar individuele leden voor worden uitgenodigd, zoals afgevaardigden van commissies en vrijwilligers. Wil je graag uitgenodigd worden voor een een-op-een-gesprek? Dan kun je je richten tot het e-mailadres 53eissimmoc.[antispam].@karzvdehoop.nl.

Dit is dé kans om je wensen en ideeën kenbaar te maken! Uiteindelijk zullen de resultaten van Commissie 35 worden gedeeld met het bestuur, die ze zal gebruiken als input voor de visie op K.A.R.& Z.V. ‘de Hoop’ in 2023 (en verder) en de route die het bestuur daarin wil nemen. Het bestuur beoogt het Vereningsplan 2023 in het najaar te presenteren. Zie je ons lopen op De Hoop en wil je van gedachten wisselen? Spreek ons gerust aan, we gaan graag met je in gesprek. Voor vragen of opmerkingen kun je ons bereiken via: 53eissimmoc.[antispam].@karzvdehoop.nl.