C-roeien, Open Ledentafel 7 mei

Geplaatst op 30-04-2019  -  Categorie: Roeien  -  Auteur: Nicole Steffens
Deze avonden zijn bedoeld voor leden die (bijna) de S1 / S2 bevoegdheid hebben. Ook voor leden die een B cursus volgen en toch een keer willen scullen. Bovendien is het een mooie gelegenheid om roeicontacten te leggen en de vereniging beter te leren kennen.
18.30 uur verzamelen op het vlot, roeien in gestuurde C-boten, rond 19.45 uur weer terug op het vlot. Opgeven per mail uiterlijk maandag 6 mei: neieor-c.[antispam].@karzvdehoop.nl
 
ATTENTIE: Vanwege S1-cursussen op de dinsdagavond is er slechts een beperkt aantal gestuurde C-boten beschikbaar. Bij grote opkomst zou dit kunnen betekenen dat er een maximum aan het aantal deelnemers wordt gesteld. Hiervoor wordt de volgorde van aanmelding aangehouden. 
 
Direct na het roeien is er vanaf 20.00 uur de “Open Ledentafel” waar leden van het Bestuur of van de commissies Nieuwe Leden, Regioroeien, Toerroeien en Zeilen aanwezig zullen zijn. Het is gebruikelijk om na het roeien met elkaar te eten. Meld je daarvoor wel tijdig aan bij De l’espoir (ofni.[antispam].@delespoir.nl). Kosten buffet €12,-. Mocht je niet in de gelegenheid zijn om te roeien, dan kun je uiteraard wel aansluiten bij de Open Leden Tafel en een hapje eten en/of een drankje drinken.
C-roeien en Open Leden Tafel vindt plaats elke 1e dinsdag van de maand. Volgende data:  4 juni, 2 juli, 6 augustus, 3 september, 1 oktober, etc.