C-roeien, Open Ledentafel 5 februari

Geplaatst op 27-01-2019  -  Categorie: Roeien  -  Auteur: Nicole Steffens
Deze avonden zijn bedoeld voor leden die (bijna) de S1 / S2 bevoegdheid hebben. Ook voor leden die een B cursus volgen en toch een keer willen scullen.
Bovendien is het een mooie gelegenheid om roeicontacten te leggen en de vereniging beter te leren kennen.
• 18.30 uur - verzamelen op het vlot, • roeien in C-boten met verlichting, • rond 19.45 uur weer terug op het vlot.
Opgeven per mail uiterlijk maandag 4 februari bij Nicole ten Horn of Merlyn Middelweerd
 
ATTENTIE: Vanwege een S1 cursus op de dinsdagavond is er slechts een beperkt aantal  gestuurde C-boten beschikbaar. Bij grote opkomst wordt er een maximum aan het aantal deelnemers gesteld. De volgorde van aanmelding wordt dan aangehouden. 
 
Direct na het roeien is er vanaf 20.00 uur de “Open Leden Tafel” waar leden van het Bestuur, de Nieuwe Leden Commissie, Regioroeien, Toerroeien en de Zeilcommissie aanwezig zullen zijn.
Het is gebruikelijk om na het roeien met elkaar te eten. Meld je daarvoor wel tijdig aan bij De l’espoir (ofni.[antispam].@delespoir.nl). Kosten buffet €12,-. Mocht je niet in de gelegenheid zijn om te roeien, dan kun je je uiteraard wel aansluiten bij de Open Leden Tafel en een hapje eten en/of een drankje drinken.
C-roeien en Open Leden Tafel vindt plaats elke 1e dinsdag van de maand. Volgende data:  5 maart, 9 april, 7 mei, 4 juni, 2 juli.