C-roeien, Open Ledentafel 2 oktober

Geplaatst op 23-09-2018  -  Categorie: Roeien  -  Auteur: Nicole Steffens

Deze avonden zijn bedoeld voor leden die (bijna) de S1 of de S2 bevoegdheid hebben. Ook voor leden die een B-cursus volgen of gevolgd hebben en een keer willen scullen. Bovendien is het een mooie gelegenheid om roeicontacten te leggen en de vereniging beter te leren kennen.

18:30 uur - verzamelen op het vlot
We roeien in C-boten en zijn rond 20:00 uur weer terug op het vlot. Opgeven per mail uiterlijk maandag 1 oktober: Nicole Steffens (nrohnet.elocin.[antispam].@gmail.com) of Merlyn Middelweerd (nylrem.[antispam].@middelweerd.nl)

Direct na het roeien is er vanaf 20:00 uur de “Open Ledentafel” waar leden van het bestuur en van de commissies Nieuwe Leden, Regioroeien, Toerroeien en Zeilen aanwezig zullen zijn.
Het is gebruikelijk om na het roeien met elkaar te eten; meld je daarvoor tijdig aan bij "de l’Espoir" (ofni.[antispam].@delespoir.nl). Kosten buffet €11. Kun je niet komen roeien dan ben je natuurlijk ook welkom bij de Open Ledentafel voor een hapje of alleen een drankje.

C-roeien en Open Ledentafel vinden elke 1e dinsdag van de maand plaats: 2/10, 6/11, 4/12 (in het donker roeien we met verlichting)