Botentoewijzing

Geplaatst op 06-03-2022  -  Categorie: Roeien  -  Auteur: John Graham, Commissaris Materieel
De voorlopige botentoewijzing voor de Head is hier te vinden. Niet alle ploegen hebben zich ingeschreven. Indien u niet van plan bent om deel te nemen maar uw ploeg toch op het lijstje staat, stuur dan een mail aan leeiretam.[antispam].@karzvdehoop.nl
 
De voorlopige botentoewijzing voor de Twee- en Skiffhead is aangepast. Deze is hier te vinden. Ook hier, indien u op de lijst staat, maar niet van plan bent om deel te nemen, stuur dan een mail aan leeiretam.[antispam].@karzvdehoop.nl De inschrijving voor deze twee wedstrijden is nu open. Gebruik s.v.p. het inschrijfformulier dat te vinden is op de website van De Hoop onder bibliotheek.
 
De definitieve indeling voor de Heineken Vierkamp treft u hier aan. Er is zeer beperkte ruimte voor de twee vieren die opgeriggerd moeten worden. Waar nodig moeten zij even in de singels gelaten worden. Ploegen mogen in de boot trainen die ze in de wedstrijd gebruiken. Overleg met de andere gebruikers.
 
Alle boten die in de wedstrijden van de komende drie weken gebruikt worden dienen van tevoren grondig schoongemaakt te worden. Ploegen dienen onderling af te stemmen wie wat doet.