Bestuursvergadering 14/6

Geplaatst op 19-06-2022  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Oline van Wijnen, secretaris

Op 14 juni vond de eerste vergadering plaats van het bestuur in de nieuwe samenstelling. Na elke vergadering zullen we de "hooglichten" uit de bespreking via de ePunt communiceren.

  • Wij bespraken de voorbereiding van het lustrum volgend jaar. Een enthousiaste groep leden heeft in een aantal bijeenkomsten brainstormenderwijs de contouren van de lustrumviering in beeld gebracht, een eerste uitwerking aan onderdelen gegeven en een voorstel voor een thema gedaan. Wij hebben grote waardering voor het reeds geleverde werk. In overleg met de groep zullen we de benodigde organisatie in een Lustrumcommissie verder vormgeven. Daarnaast zoeken wij enthousiaste leden voor een commissie Fondsenwerving, sponsoring en subsidies, een commissie die mogelijk een permanent karakter kan krijgen. 
  • We zijn blij dat er nu concrete gesprekken worden gevoerd met een nieuwe exploitant, een waardige en energieke opvolger voor De l'espoir.
  • Met veel waardering voor de presentatie van het Botenbeleid en vooral ook de reacties van leden daarop hebben we besloten tot aanschaf van een elektromotor voor de instructie- en veiligheidsboot aangezien de proefvaart positief was en met het per direct doorschuiven van een aantal wedstrijdboten naar de afschrijfcategorie. Andere onderwerpen uit het botenbeleid (afstoot, vervanging zeilboten, veiligheid) worden verder voorbereid.
  • Over gebouwonderhoud en inrichting, de verdere ontwikkeling van het coastal roeien op IJburg en in relatie daarmee de contributiestructuur, én de organisatie van Opleiding en instructie voerden we een eerste discussie. We spraken acties af waarmee de desbetreffende commissarissen de onderwerpen verder voorbereiden voor besluitvorming in een volgende vergadering.

Aan leden die de commissie Fondsenwerving, sponsoring en subsidies willen versterken het vriendelijke verzoek een mail te sturen naar siraterces.[antispam].@karzvdehoop.nl