Amstelbeker | Zondag 25 september

Geplaatst op 18-09-2022  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Christof Coenders, Commissaris Wedstrijd
Nog ruim een week en dan barst het feest weer los aan de Weesperzijde. De degens worden gekruist tussen de verschillende Studenten- en Algemene verenigingen, met het winnen van de Palm- en Fortunabeker in het vooruitzicht. In zinderende boord-aan-boord races, wordt gedurende dag duidelijk welke ploegen door mogen naar de felbegeerde finaleplekken. Per vereniging mag er één heren en één damesploeg worden ingeschreven, waardoor ook de Hoop alweer vroeg begonnen was voor het selecteren van de achten, onder leiding van coaches Jenny van Dobben de Bruijn en Josh Everitt.
Bij de Dames bestaat de ploeg dit jaar uit (van boeg naar slag): Jannemieke ter Horst, Juliette Potjer, Niki Lijftogt, Dieuwertje Kooij, Klaartje Groot, Oline van Wijnen, Tessa van Schooten, Ilse Paulis en stuurvrouwe Olga Mommersteeg.
Bij de Heren bestaat de ploeg dit jaar uit (van boeg naar slag): Mitch Geraedts, Frank Verschoor, Reinder Lubbers, Christof Coenders, Falko Michielse, Bastiaan Colette, Menno van Blitterswijk, Mathew Kleine Punte en stuurman Juan de Rooij.
Ook al neemt u geen deel aan het fysieke stuk van de wedstrijd, u bent allen vanaf het middaguur van harte welkom om te komen aanmoedigen en genieten van de wedstrijd, de versnaperingen en de sfeer.
 
Tot slot: de organisatie is altijd op zoek naar vrijwilligers die willen helpen met het realiseren van de wedstrijd. U kunt hen bijvoorbeeld helpen bij de stremming, tijdswaarneming en/of als vlothond. Dat kan gedurende de hele dag (12:00-18:30) of een dagdeel (12:00-15:30 of 15:00-18:30). Voor vragen of om op te geven om te komen helpen, kunt u mailen naar ofni.[antispam].@amstelbeker.nl met uw naam, telefoonnummer en e-mailadres.
 
Ook namens de Amstelbekercommissie, wij hopen u graag te zien op de 25ste september!