Amstelbeker 23/9

Geplaatst op 16-09-2018  -  Categorie: Roeien  -  Auteur: Jannemieke ter Horst

Muntverkoop tijdens Amstelbeker

Tijdens de Amstelbeker op zondag 23 september zal vanaf 12:00 gebruik gemaakt worden van zogenaamde breekmunten ter waarde van 2 euro. Dit wordt onder andere gedaan om de wachttijd aan de bar te verkorten. Munten zijn vanaf a.s. dinsdag aan de bar verkrijgbaar. De munten zijn niet inwisselbaar tegen geld en alleen geldig op zondag 23 september 2018.

Vrijwilligers Amstelbeker gezocht

Op zondag 23 september vanaf 13:00 zal op het Amstelwater voor de achtste maal de Amstelbeker geroeid worden. Deze wedstrijd wordt georganiseerd door de K.N.S.R.B. en K.A.R. & Z.V. 'De Hoop' en zal tevens in het teken staan van het 170 jarig bestaan van De Hoop. Een spannende boord-aan-boord race van 750 meter tussen de beste Nederlandse verenigingsploegen: een unieke mix van jeugd-, studenten- en veteranenroeiers. De Palmbeker wordt uitgereikt aan de snelste herenploeg, de Fortunabeker is voor de snelste damesploeg.

Kom zondagmiddag op het terras van De Hoop onder het genot van een drankje de twee Hoopploegen aanmoedigen! Zie voor meer informatie www.amstelbeker.nl.

Om de Amstelbeker ook dit jaar weer tot een succes te maken is de Amstelbekercommissie op zoek naar vrijwilligers die gedurende de dag willen helpen. Leden die hierin geïnteresseerd zijn kunnen zich hier aanmelden.