Aanmelding selectie Amstelbeker 2021

Geplaatst op 04-07-2021  -  Categorie: Roeien  -  Auteur: Hella van de Bunt (coach dames), Jenny van Dobben de Bruijn en Alex Vermeulen (coaches heren)
Op zondag 26 september zal de Amstelbeker plaatsvinden; de wedstrijd waar burger- en studentenverenigingen hun beste acht op het water leggen om uiteindelijk boord aan boord over 750 meter te strijden om de Palm- en de Fortunabeker. Graag moedigen wij iedereen, en in het bijzonder onze jeugdroeiers, aan om zich aan te melden voor de selectie. Er zullen 2 selectiecriteria worden gehanteerd: ergometer score en inpasbaarheid in de boot. 
Aanmelden doe je door voor zondag 18 juli een mail te sturen naar tnubdvalleh.[antispam].@me.com (dames) en njiurbednebbodnav_a_j.[antispam].@hotmail.com (heren) met een foto van jouw score op de ergometer van 3 x 750 meter (geen maximale rusttijd, maar moet wel in 1 sessie worden gedaan). 
Afhankelijk van het aantal aanmeldingen en het potentieel zal de selectiegroep tot begin september relatief groot blijven, zodat er altijd getraind kan worden en iedereen een kans krijgt om zich te bewijzen. Indien jij mee wilt doen aan de selectie wordt er van je verwacht dat je vanaf 18 juli 3x week in de boot kan zitten en dat je daarbuiten 2x week voor jezelf sport. 
Wij zien jouw aanmelding graag tegemoet!