170 jaar K.A.R. & Z.V. De Hoop & Bridge Clinic

Geplaatst op 11-02-2018  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Esther Zijtregtop

Vorige week is het 34ste Lustrumjaar van onze vereniging ingeluid met een geslaagd openingsfeest. Het thema dat we hieraan hebben verbonden, 170 jaar de rode draad door Amsterdam, heeft u hopelijk allen gezien. Naast het thema is ook de agenda bekendgemaakt met activiteiten die komend jaar zullen worden georganiseerd. We gaan hiermee aan de haal in 'a row down memory lane' en trappen af met een klassieker ... de Bridge Clinic.

De bridgers - die soms al vele jaren op de Hoop vertoeven - doen een bijdrage aan de gezelligheid en bieden geïnteresseerde Hoop-leden aan een kijkje te nemen in de wereld van “bridge”; het roemruchte kaartspel. Na een pot stevig roeien op zondagochtend, 's middag bijkomen terwijl de hersenen aan het werk worden gezet. 
Dit met een borrel en in goed gezelschap; wie wil dat nu niet? 

De Bridge Clinic is opgezet tezamen met Pim Hallensleben en Luuk Landaal. Het idee is simpel: Verspreid over 2 zondagen het bridge'n leren van de doorgewinterde bridgefanaten. 1 ervaren + 1 onervaren speler vormen een team. 2 Teams gaan vervolgens tegen elkaar spelen. We beginnen om 14:30 uur en spelen door tot ca. 17:00 uur, onder genot van een borrel.

Clinic I = 25 februari
Clinic II = 15 april

Er kunnen zich tot 20 beginnelingen inschrijven bij de lustrumcommissie, die dan gekoppeld worden aan een ervaren speler. Dit kan door uw interesse aan te geven via deze link. Zij die er al iets meer van af weten, zijn natuurlijk ook welkom.