lustrumlogo

Blik naar buiten!

In het lustrumjaar blikken we terug op het verleden, en werpen vol verwachting een blik op de toekomst. Een blik buiten de boot!

Het thema van het Lustrum ter ere van het 175-jarig bestaan van de Koninklijke Amsterdamsche Roei- en Zeilvereeniging 'De Hoop’ is gericht op de verbinding van de Hoop met haar omgeving. Verbinding van de vereniging en haar  (coastal)roei- en zeilleden, met de stad Amsterdam, de Amstel, en haar buurt. 

Voor vragen, neem contact op met lustrum@karzvdehoop.nl


banner-1

Lustrumagenda

2023 Activiteit
26 april
woensdag
Lustrum Koningssprints
K.A.R. & Z.V. 'De Hoop'
26 mei
vrijdag
Dies. Jaardiner. Start Lustrumperiode.
K.A.R. & Z.V. 'De Hoop'
27 mei
zaterdag
Lustrum Vlootschouw met oa receptie
K.A.R. & Z.V. 'De Hoop'
29 mei
maandag
Lustrum Blik naar buiten Buurtactiviteit
K.A.R. & Z.V. 'De Hoop'
30 mei
dinsdag
Lustrum Bridgedrive
K.A.R. & Z.V. 'De Hoop'
3 juni
zaterdag
Lustrum Fietstocht
Vanuit K.A. R. & Z.V. 'De Hoop'
3 juni
zaterdag
Lustrum Zeilpuzzeltocht
Vinkeveense plassen
6 juni
dinsdag
Lustrum Epithalamisch Diner
K.A.R. & Z.V. 'De Hoop'

Lustrumnieuws

Lustrumhoodie te koop

Prachtige, lekker zittende hoodies te koop met achterop het lustrumlogo. Verkrijgbaar in rood en zwart in de maten S, M, L, XL en XXL. Kosten per hoodie €42,50, hiervan gaat €2,50 in de lustrumpot. Betaling per tikkie.   Pasmomenten in de grote ... Lees meer

Lustrum Nieuwjaarssprong

De kop is eraf, het lustrum is van start: Met de meer dan geslaagde nieuwjaarsprong op de eerste dag van dit nieuwe jaar, werd het spits afgebeten van ons Lustrumjaar! Met zo’n 50 toeschouwers genoten we met elkaar van het grote enthousiasme en... Lees meer

Lustrumvrijwilligers

Terwijl menigeen zich schrap zet voor al het jolijt wat december gaat bieden, zijn er al veel leden die reikhalzend uitkijken naar het voorjaar. Niet alleen uit roeibelang, maar vooral ook vanwege het aanstormende lustrum! Met 175 jaar achter ons... Lees meer

Merchandise

We hebben dit lustrumjaar ook speciale items in stijl met het lustrum. Wil jij ook een uniek item? Je kunt alle items bestellen op speciale dagen in de sociëteit. Houd hiervoor de ePunt en de ploegenapp in de gaten.

Neem contact op met murtsul.[antispam].@karzvdehoop.nl

 

 

Hoodie met
lustrumlogo €42,50

 

 


Partnerships & Sponsoring

‘De Hoop’ ziet het Lustrumjaar 2023 als een passend moment om samenwerkingen met het bedrijfsleven en instellingen te verkennen. We bieden diverse Lustrumevenementen aan als platform waaraan partners en sponsoren zich in 2023 kunnen verbinden.

Zie jij kansen? We gaan graag het gesprek met je aan om de opties te verkennen! Neem contact op middels spihsrentrap.[antispam].@karzvdehoop.nl

 

 


De Hoop Business Club

De Business Club De Hoop staat voor het verbinden en opbouwen van een inspirerend netwerk tussen onze leden, ook buiten de boot. De diversiteit van leden in onze vereniging is groot. Het sporten op, en liefde voor, het water is een verbindende factor voor ons allemaal.

De Business Club wordt gelanceerd in het lustrumjaar, 2023. Het doel van de Business Club in dit speciale jaar is om financiële middelen te genereren om onze vereniging te ondersteunen in het realiseren van alle feestelijke lustrumactiviteiten. 

Meer weten? Geïnteresseerd om je aan te sluiten bij de Business Club?

Neem contact op.


Lustrumcommissie

peter-go-def

Peter Go
(Voorzitter)

Ik ben net 67 jaar geworden. In de zomer van 2012 ben ik lid geworden van De Hoop. Helaas kan ik momenteel zelf niet roeien wegens rugklachten. In mijn studententijd heb ik geroeid bij Njord, 3 jaar wedstrijd geroeid en 3 jaar wedstrijdploegen gecoacht. Ik coach de Grande8 en ik ben lid van de roei-examencommissie. Dit jaar ben ik voorzitter van de Lustrumcommissie met een heel enthousiast team.

Het leukst van het lustrum vind ik dat het leuk is om te zien en mee te maken dat er zoveel enthousiaste Hoopleden zijn die zich voor veel activiteiten naast het roeien op De Hoop inzetten, waaronder de Lustrumactiviteiten. Het Lustrum is nadrukkelijk van, voor en door de Hoopleden. Ook willen we onze blik naar buiten verbreden, waarbij De Hoop ook een onderdeel is van de buurt aan de Weesperzijde en breder, een sportvereniging (de oudste) is van de stad Amsterdam.

_________________________________________________________________________________________

boudewijn-bisschop-def

Boudewijn Bisschop
(Penningmeester)

Hallo, ik ben Boudewijn Bisschop, 30 jaar, woon in Amsterdam Zuid en sinds 2017 roei ik bij de Hoop. Hiervoor heb ik geroeid bij Njord in Leiden en heel kort bij DDS in Delft. Ik heb bij Njord vooral wedstrijd geroeid sinds 2011 en geprobeerd dit met iets lagere intensiteit door te zetten bij De Hoop met mijn ploeg de Grand Budapest 8+. Verder ben ik in Amsterdam te vinden bij RowStudio om daar een beetje onder verhoogde druk aan een ketting te slingeren. 

Naast het roeien, probeer ik mij In mijn vrije tijd in te zetten voor de Hoop. Ik help bij het organiseren van grote wedstrijden, zoals de Skiffhead en de Novembervieren. Bij de Lustrumcommissie ben ik penningmeester en ik ben betrokken bij de sponsorcommissie ter financiële ondersteuning van het lustrum. 

Ik kijk het meeste uit naar de vlootschouw en de receptie waarbij we samen de 175ste verjaardag van onze vereniging kunnen en mogen vieren. Samen trots op het verleden, sporten in het heden en bouwen aan de (top)sport in Amsterdam en verder. Uiteindelijk kan onze historie een inspiratiebron zijn voor talent.

_________________________________________________________________________________________

monique3jpg-def

Monique Middeldorp
(Secretaris)

Ik ben 64 jaar. Ik roei vooral recreatief, maar ik roei ook de Skiffhead, de Heineken en de Head. Ik heb op mijn 12e leren roeien bij RIC, een aantal jaren later (begin 20) ben ik ongeveer 2 jaar lid geweest van De Hoop, in 2015 weer begonnen met roeien bij De Geeuw in Sneek en in december 2015 weer lid geworden van De Hoop.

Ik zit in de kluscommissie. Onze belangrijkste taak is het schilderen van de bladen van de riemen, maar we doen ook allerlei andere klusjes voor de Commissarissen Gebouw en Club

Ik vind het heel bijzonder dat we al 175 jaar bestaan! Het leukst van het lustrum vind ik dat we dit echt samen gaan vieren. Er wordt voor alle categorieën Hoopleden wel iets georganiseerd wat ze leuk zullen vinden. Ik kom ook steeds meer te weten van de geschiedenis van De Hoop. Heel interessant te lezen hoe De Hoop door de jaren heen in staat is gebleken de vereniging levend te houden.

_________________________________________________________________________________________

margot-besseling-def

Margot Besseling

 

 

 

thomas-en-lucas-wesdorp-def

Thomas Wesdorp
(links op de foto)

Ik ben 15 jaar en tegen de tijd van de lustrumperiode 16. Ik ben sinds april 2017 lid van De Hoop. Zelf ben ik wedstrijdroeier in het juniorenteam. Ik heb alleen nog bij De Hoop geroeid. Ik zit momenteel nog op de middelbare school, het Barlaeus Gymnasium in Amsterdam.
Ik zit in de Lustrumcommissie en samen met mijn broer Lucas ook vaak bij de Lustrum Feestcommissie.
Het leukst van het Lustrum vind ik het enthousiasme van andere leden, zowel bij het meedoen als het organiseren van de activiteiten.

_________________________________________________________________________________________

thomas-en-lucas-wesdorp-def

Lucas Wesdorp
(rechts op de foto)