logo-rechthoekig
 

KiKaRoW

Roeiers in actie

Roeiend Nederland zet zich dit jaar in voor KiKaRoW. Het doel is gezamenlijk een half miljoen euro op te halen voor het Prinses Máxima Centrum in Utrecht, waar kinderen met kanker worden behandeld. De opbrengst gaat voor 100% naar het LATER-onderzoek, dat zich richt op de latere effecten van de behandelingen van kinderkanker, als onvruchtbaarheid, hartschade, botontkalking, extreme vermoeidheid en vervroegde veroudering.

Van 13 april tot en met 14 juli 2019 roeit KiKaRoW 1.400 kilometer door Nederland, het 'Rondje NL'. In 14 weekenden gaat de tocht in The Vin (een yole de mer) van roeivereniging naar roeivereniging. De start vindt plaats in Uithoorn, de finish is in Utrecht. Bijzonder is dat de boot mede bemand wordt door jonge roeiers die genezen zijn van kanker, hun familie of vrienden. Zie KiKaRoW

Ook De Hoop doet mee!

Ook De Hoop steunt KiKaRoW en organiseert diverse acties met het doel een mooie bijdrage te kunnen leveren aan KiKaRoW. Naast activiteiten op de wal zal er ook geroeid worden door de leden. Houd de nieuwsberichten en agenda in de gaten! Ook kan je zelf een actie starten en je je laten sponsoren. De Stichting KiKaRoW heeft de ANBI-status. 

Laatste Nieuws (15/7)

14 juli kwam er een einde aan de 1400 km lange roeitocht van The Vin. De Hoop-leden Els van Dam, Dick Buitelaar, John Levie en Saskia Bekke-Proost hebben in de twee laatste weekenden gedeeltes van de tocht in The Vin meegeroeid.
Afgelopen zaterdag kwam The Vin naar Amsterdam en roeiboten van De Hoop, Willem III en De Amstel verwelkomden en begeleidden de KiKaRoW-boot op de Amsterdamse wateren. Op
 zondagochtend vroeg roeiden ook leden mee vanaf Willem III richting Driemond om The Vin uitgeleide te doen. 

Voor foto's: kijk op Facebook van De Hoop of van KikaRow en de website van WeespFoto.nl.

Teller De Hoop-KiKaRoW

De stand bij De Hoop staat op ongeveer € 5.500,-. Bijeengebracht door een paar gezamenlijke activiteiten, donaties van de Rotary en de Mercurius-poeg, en persoonlijke sponsorinspanningen van diverse leden. Doneren is nog mogelijk tot 20 september 2019. n r

              Doneren kan via

              www.kikarow.vooreenander.nl

 

                                   ed7c7e7c-7e6a-4e4b-9a02-a5d5375e8a31-thumb1024

            Foto: Marthe Snoek - WeespFoto.nl

Roei mee en steun KiKaRoW!

Op zaterdag 13 en zondag 14 juli roeit de KiKaRoW-boot The Vin door Amsterdam, heeft dan ongeveer 1400 km afgelegd en bijna het eindpunt in Utrecht bereikt. De Hoop, De Amstel en Willem III zullen voor een grandioos onthaal zorgen.

Roei je mee? Ook jouw bijdrage gaat naar het onderzoek om kinderen met kanker aan een betere toekomst te helpen. Je kan zaterdag en/of zondag meedoen, individueel of met je ploeg. Er wordt gevaren in gestuurde C-boten en wherries. We rekenen op veel leden, oud én jong!
Het doel van deze dagen is om zoveel mogelijk geld op te halen, naast het feit dat het uiteraard een feestje op het water wordt, met een warm welkom voor de KiKaRoW-boot! Het inschrijfgeld is bestemd voor KiKaRoW.
Bovendien roepen we iedereen op, met name voor de tocht op zondag 14 juli, om zich te laten sponsoren via kikarow.vooreenander.nl. Kijk voor informatie elders op deze pagina  en stuur een e-mail naar worakik.[antispam].@karzvdehoop.nl.

zaterdag 13 juli: feestelijke vlootschouw
15:15 uur: vertrek vanaf De Hoop
15.45 uur: boten verzamelen in de kom bij RV De Amstel
ca. 16.00/16.15 uur: welkom aan The Vin en vervolgens vertrek vloot naar Willem III
ca. 17.00/17.15 uur: aankomst en borrel bij Willem III

zondag 14 juli: KiKaRoW-tocht
6.45 uur: vertrek vanaf De Hoop
7.15 uur: boten verzamelen bij Willem III
7.30 uur: vertrek vloot, uitgeleide van The Vin tot Driemond. 
9.30 uur: terugkomst bij De Hoop

Inschrijfgeld: zaterdag minimaal € 10,00 p.p. (jeugd € 5,00), zondag minimaal € 10,00 p.p. (jeugd € 5,00)..
Aanmelden uiterlijk 9 juli - individueel of als ploeg, voor zaterdag en/of zondag
Voor de vlootschouw op 13 juli: www.karzvdehoop.nl > Agenda 
Voor de tocht op 14 juli: www.karzvdehoop.nl > Agenda

Ben je 13 en 14 juli verhinderd, maar wil je KiKaRoW wel steunen? Doneer dan een bedrag via www.kikarow.vooreenander.nl. 

Meer informatie: Monique van Schendelen, Saskia Bekke-Proost en Henrike Beukema, e-mail worakik.[antispam].@karzvdehoop.nl

bannerkikaroeimee
 
e66e2157-cb7e-4f1f-8cd0-e231de3f3653-thumb1024

              Foto: Wil Oudshoorn - WeespFoto.nl

Laat je als roeier of ploeg sponsoren!

Roei voor KiKaRoW en laat je sponsoren, bijvoorbeeld wannneer The Vin tijdens het laatste weekend (13 en 14 juli) de Amstel aandoet, en wij met heel veel boten KiKaRoW een stuk begeleiden, op zaterdagmiddag bij aankomst en op zondagochtend bij vertrek. Maak een account en actiepagina aan bij het platform KikaRow-Vooreenander.

  • Stap 1: Stuur een e-mail naar worakik.[antispam].@karzvdehoop.nl met Vooreenander als onderwerp. Je ontvangt dan een linkje retour waarmee je een profielpagina voor jezelf of je ploeg kan aanmaken. Door deze link te gebruiken zijn de eenmalige kosten voor je pagina € 14,50 (anders € 19,50) én wordt jouw persoonlijke pagina gekoppeld aan de verenigingspagina van De Hoop bij Vooreenander en daarmee is in één oogopslag te zien wat de Hoop-roeiers binnen ‘roeien’ voor KiKaRoW. 
  • Stap 2: Voordat je een persoonlijke actiepagina kunt maken, moet je wel een Vooreenander-account hebben of anders aanvragen (gratis). 
  • Stap 3: Maak, via de link van De Hoop, een persoonlijke actiepagina, met een korte uitleg. Belangrijk: wijzig de einddatum van de actie in 30 september 2019. De einddatum van de sponsoring is eveneens 30 september 2019. Het goede doel is ‘KiKaRoW’.
  • Stap 4: Wanneer je actiepagina af is, kun je deze delen via e-mail, Facebook e.d. met familie, vrienden en collega’s en vragen of ze, via jouw actiepagina, jou willen sponsoren en op die manier KiKaRoW willen steunen. Elke bijdrage gaat binnen een paar dagen én 100% naar de rekening van de Stichting KiKaRoW!

Donatie Rotary A'dam Zuidas - mei 2019

De Rotary Club Amsterdam Zuidas heeft € 500,- aan KiKaRoW gedoneerd! In het kader van haar community service draagt deze Rotary Club bij aan meerdere goededoelenprojecten, waaronder enkele specifiek gericht op jongeren. Na interventie door De Hoop-leden Philip Ledeboer en Marc Lausberg was RC Amsterdam Zuidas direct bereid de actie van KiKaRoW te steunen. Is het voor jou ook mogelijk via je bedrijf of netwerk geld op te halen voor KiKaRoW? Laat het ons weten: worakik.[antispam].@karzvdehoop.nl

KiKaRoW Sport-Koningsmarkt - 26 april 2019

Vrijdag 26 april, tijdens en na de Koningssprint, vond bij De Hoop de KiKaRoW Sport-Koningsmarkt plaats. Er werd maar liefst € 255,- bij Hoop-leden opgehaald voor KiKaRoW, door verkoop van sportspullen, schaatsen, sportkleding, sportboeken en andere sport gerelateerde spullen. Rotary Club Amsterdam Zuidas doneert via De Hoop aan KiKaRoW

Verkoop KiKaRoW-beren tijdens de HEAD - maart 2019

Een mooi aantal KiKaRoW-beren met een speciaal Headjasje aan en KiKaRoW-petten werden op de zondagen 17 en 31 maart in de grote sociëteit verkocht door Adri Tijdeman, Karen Brussee en Loes Vuil van de Stichting KiKaRoW. Ook werd spontaan gedoneerd in de daarvoor bestemde collectedoos.

Clubkampioenschappen en wilddiner - 17 november 2018 

Zaterdag 17 november 2018 kon men tijdens de clubkampioenschappen en het wilddiner niet om KiKaRoW heen. Voorafgaand aan het diner legden Karen Brussee en Angela Rooijmans van de Stichting KikaRoW uit hoe deze missie ontstaan is, waarom het zo belangrijk is en hoe geld op te halen. Tijdens het diner ging het bestuur met de pet rond en haalde zomaar € 460,- op.

Novembervieren - 4 november 2018: start campagne

Bij de Novembervieren-wedstrijden werd met banners aan de gevel en vaandels in de societeit bij De Hoop de eerste aanzet gegeven voor KiKaRoW Rondje.nl. Start van de bewustwordingscampagne.

p7130045-2
 
66471844-2244438035594169-5584182428034924544-n
 
de-hoop-leden-14-juli