Feesten & partijen

De Hoop heeft veruit het mooiste terras aan de Amstel met een prachtige sociëteit en magnifiek uitzicht. Dit is een adembenemende locatie voor uw zakelijke evenementen, stijlvolle recepties, doeltreffende seminars, eigentijdse personeelsfeesten, sfeervolle luxe diners en mooie huwelijksfeesten. De ruimte is geschikt voor zowel kleine gezelschappen van 10 personen tot grote groepen van 250 personen. De Hoop biedt een intieme sfeer, waarin persoonlijke aandacht nooit ontbreekt.

Sinds 2012 is De l’espoir de exploitant & cateraar van De Hoop. Deze unieke locatie aan het water vraagt om een speciale verzorging en De l’espoir staat graag klaar om u en uw gasten een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

De l’espoir - letterlijk vertaald: ‘De Hoop’ – staat voor een eerlijke, creatieve en stijlvolle culinaire verzorging alsmede een cateringpartner met ruim 25 jaar ervaring in de party- en evenementencatering. Persoonlijke aandacht vinden wij belangrijk en streven naar het hoogst haalbare tijdens iedere gebeurtenis alsmede naar het high service level van onszelf.

Voor vragen over zaalhuur en catering kunt u contact opnemen met Caroline Sloos-Lissone. Zij is mede-eigenaar van De l'espoir. Stuur een email naar ofni.[antispam].@delespoir.nl, bel 06-13133476 of neem een kijkje op www.delespoir.nl.

Hoopleden

Als Hooplid is het vanzelfsprekend eveneens mogelijk om de sociëteit af te huren voor een bijeenkomst, zoals een lunch, diner of feest. Voor leden geldt een korting van 50% op het huurtarief.