Nieuwjaarsreceptie

zondag 8 januari 2023

 
Tijd
16:00 tot 19:00 uur
Locatie
K.A.R. & Z.V. 'De Hoop'
 

Voor velen is dit de periode om met familie en naaste vrienden onderlinge verbondenheid te vieren, terug te blikken en vooruit te kijken. Met De Hoop willen wij dat ook doen. Daarom is iedereen van harte welkom op de nieuwjaarsreceptie die plaatsvindt op zondag 8 januari vanaf 16.00 uur. Tijdens de receptie zal ook de bel geluid worden voor een korte en feestelijke Algemene Vergadering.

2023 is het jaar waarin wij onze 175e verjaardag vieren. Op 8 januari zullen we samen toosten op dit lustrumjaar boordevol sportieve roei-, zeil- en coastalactiviteiten. Met als thema Blik naar buiten zullen we daar ook onze roei- en zeilvrienden, onze buren, en onze mede-"watergenieters" bij betrekken op een koninklijke en Amsterdamse wijze.

De meeste lustrum-evenementen vinden plaats in de periode van 26 mei tot en met 11 juni met ons verenigingsgebouw aan de Weesperzijde als centrale verbindende locatie. Door het jaar heen zullen de traditionele wedstrijden en diners vanwege het lustrum een extra feestelijk karakter krijgen.