Lustrum activiteit: Lustrum Gala

zaterdag 23 juni 2018

 
Tijd
start om 20:30 uur
Inschrijfperiode
woensdag 28 maart 2018 t/m zaterdag 23 juni 2018
Inschrijving te annuleren tot
woensdag 23 mei 2018
Locatie
Koninklijke Industrieele Groote Club
Aantal deelnemers
maximaal 250
 

Op zaterdag 23 juni 2018 vindt het 34e Lustrumgala van de K.A.R.& Z.V. De Hoop plaats op de Koninklijke Industrieele Groote Club (IGC) in Amsterdam. Het intrigerende thema voor dit Lustrumgala is: Fidelio!

Momenteel zijn de ‘early bird’ kaarten uitverkocht en kosten de kaarten €70,- per persoon. Je kunt vanaf nu dus losse kaarten kopen + eventueel een extra kaart voor een introduce. 

Fidelio is de enige opera van Ludwig van Beethoven en ging in première in 1814 in Wenen. De intrige speelt zich af in de tijd van de Franse Revolutie en gaat over de onterechte gevangenschap van de echtgenoot van Leonore. Zij is vastberaden om haar man te redden. Ze bedenkt een list om hem te bevrijden, solliciteert als gevangenisbewaarder en verkleedt zich als man met de naam Fidelio. In de gevangenis weet Fidelio/Leonore op een zeer uitgekiende, heldhaftige wijze haar echtgenoot te bevrijden. Laat u inspireren door de thematiek rondom opoffering, volhardende liefde en loyaliteit. Wie is uw Fidelio en in wie zou u zich willen verplaatsen? Met deze prachtige klassieke opera met hoogoplopende intriges op een toplocatie hopen wij u warm te maken voor dit unieke, kleurrijke Bal Masqué. Laat u betoveren door de prachtige muziek, met de inbegrepen drankjes en de nodige versnaperingen die de hele avond beschikbaar zijn!


Met fidele groet,

Hanne, Daud en Theo