Ploegendiner

vrijdag 1 april 2022

 
Tijd
start om 18:00 uur
Inschrijfperiode
zondag 6 maart 2022 t/m donderdag 24 maart 2022
Locatie
K.A.R. & Z.V. 'De Hoop'
 

Deze aanmelding dient alleen de betaling van de aanmelding!

Met het naderen van de roeiklassiekers Heineken en Head is het ook tijd om het ploegendiner met het thema BUBBELS in je agenda te zetten: vrijdag 1 april. De afgelopen jaren was het gebruikelijk om het ploegendiner vóór de wedstrijden te houden, dit jaar is het ná de wedstrijden. Een blikkenoogstfeest dus, waar de hele vereniging van mee kan genieten.
De voorbereidingen zijn in volle gang. Soms met gemengde gevoelens als we denken wat er nu gebeurt in Oekraïne.
Het is aan de diverse roeiploegen om met hilarische en ontroerende voorstellingen of briljante speeches terug te blikken op hun wedstrijden – of andere roeibelevenissen - sinds het vorige ploegendiner op 6 maart 2020, enkele dagen voor de uitbraak van corona.  
 
De l’espoir heeft een bruisend diner samengesteld. Het ontwerp voor de aankleding van het gebouw is in de maak. De posters van het evenement zijn overal zichtbaar. 
Aanvang: 18.00 uur. Toegangsprijs: € 27,50 pp (diner, welkomstdrankje, aankleding sociëteit).
 
Zie voor aanmelden het googleformulier in de ePunt van 6/3. Wees er snel bij want de laatste twee keer hebben we tientallen mensen moeten teleurstellen. Dus teamcaptains opgelet: schrijf je team zo spoedig mogelijk in! Iedereen is welkom, ook de teams van outdoor, zeilen, coastal rowing en nieuwe leden; vol=vol.

De inschrijving is pas definitief als er betaald is.
De captain kan voor zijn hele ploeg in één keer betalen of een ieder individueel, via de website van De Hoop. Kies Agenda en dan ploegendiner, daarna wijst het zich vanzelf. Vergeet niet op Afronden te klikken.  Je krijgt altijd een bevestiging van de betaling.

BUBBELS
staan voor vrolijkheid en luchtigheid, die we weer kunnen voelen nu onze bewegingsvrijheid is toegenomen. Bubbels staan ook voor onze ploegen en onze groepsmeningen. En voor de drankjes op de feestjes die we gemist hebben. Maar de belangrijkste zijn natuurlijk de bubbels onder onze roeiboot of achter onze riemen: het bewijs dat de boot lekker loopt.

En mocht je mee willen helpen aan het creëren van een sprankelende sfeer in onze sociëteit of assisteren bij beeld en geluid, stuur dan een berichtje naar: tamme.wierenga@gmail.com.

Tamme Wierenga