Nieuwe Ledendiner

dinsdag 22 maart 2022

 
Tijd
18:30 tot 23:00 uur
Inschrijfperiode
zaterdag 12 februari 2022 t/m vrijdag 18 maart 2022
Locatie
K.A.R. & Z.V. 'De Hoop'
Aantal deelnemers
maximaal 70
Aantal beschikbare plaatsen
27
 
Met de versoepelingen mogen we gelukkig weer met meer Hoopleden bij elkaar komen. Dinsdagavond 22 maart vindt het eerste Nieuwe Ledendiner van het jaar plaats voor iedereen die in de afgelopen maanden lid is geworden. En dat zijn er heel veel. Maar ook degenen die al langer roeien (of zeilen) bij De Hoop, zijn van harte welkom.

Het diner is zowel voor beginnende als ervaren roeiers, voor zowel scullers als voor boordroeiers. Het is dé gelegenheid om andere Hoop-leden te leren kennen, om een ploeg te vormen of uit te breiden, om roeiafspraken te maken en ervaringen of tips uit te wisselen.
Ontvangst vanaf 18:30 uur. Aan tafel om 19:30 uur. 
 
Opgeven kan t/m vrijdagochtend 18 maart 10:00 uur, vol = vol.
Vergeet niet je diëetwensen op te geven en je bevoegdheid voor zowel het skull- als boordroeien*. Belangrijk voor de tafelschikking, waarbij zowel rekening gehouden wordt met leeftijd als roeiervaring.
De kosten van het 2-gangendiner inclusief een drankje bedragen € 22,50.

Je krijgt altijd een e-mailbevestiging van je aanmelding. We maken er weer een prachtige avond van.

*Mocht je als ervaren roeier nog niet in het bezit zijn van een scull- (S2, S3) of boordbevoegdheid (B2 in een 4+, B3 in een 2-), een voorwaarde om een boot te mogen afschrijven, meld je dan aan voor het voorroeien op zondag 6 maart vanaf 12:30 uur. Mail je naam, leeftijd, telefoonnummer en (wedstrijd)ervaring naar examen@karzvdehoop.nl.  

Monique van Schendelen, mede namens de Nieuweledencommissie