52ste Novembervieren

zondag 6 november 2022

 
Tijd
07:00 tot 18:30 uur
Locatie
K.A.R. & Z.V. 'De Hoop'
 
Na de Amstelbeker organiseert K.A.R. & Z.V. "De Hoop” de 52ste editie van de Novembervieren. De najaarsklassieker sinds 1970.
 
De Novembervieren is een grote landelijke wedstrijd voor gestuurde vieren (boord en scull, glad of C-boot) over een afstand van 4 kilometer. Dit jaar hopen we weer zo’n 1.800 roeiers en stuurtjes te mogen ontvangen uit het hele land en daarbuiten, die onder altijd verrassende weersomstandigheden de 4 kilometer van restaurant ‘t Klein Kalfje naar De Hoop afleggen. Dat maakt onze wedstrijd tot een bijzondere gebeurtenis.
Kijk voor meer wedstrijdinformatie op www.novembervieren.nl.
Informatie over inschrijvingen komt binnenkort via de commissarissen wedstrijd en materieel.
 
Let op: de Novembervieren staat dit jaar ook weer open voor C4* en C4+ boten. Iedereen met S1 of B1 kan aan deze grote wedstrijd meedoen. Heb je al ervaring met Equipe en Regioroeien, dan is dit er nog een leuk schepje bovenop. Stel zelf je ploeg samen. Er is geen tijdslimiet en de samenstelling van de boot is open: alleen dames of heren dan wel een mix hiervan. Uitgangspunt is sportief plezier in de roeisport en het roeien van een eerste grote wedstrijd in teamverband.
 
Vrijwilligers
Om deze grote landelijke najaarsklassieker in goede banen te leiden zoeken wij vrijwilligers voor de wedstrijddag op zondag 6 november. Zonder vrijwilligers is het onmogelijk om dit soort grote wedstrijden te organiseren. Je maakt als vrijwilliger de wedstrijd van dichtbij mee, aan de wal, op het vlot of op het water. Bovendien is het een leuke manier om nog meer leden van De Hoop te leren kennen. Het maakt niet uit welk roeiniveau je hebt. Ook als je aan de wedstrijd meedoet, kan je met gemak tijdens andere blokken helpen. We hebben je hard nodig. Geef je op voor een paar uur, voor een halve of een hele dag. Wij zorgen voor goede instructies, consumptiebonnen en koffie/thee voor de stremmers op het water. Help je mee? Klik op Inschrijfformulier vrijwilligers Novembervieren 2022 voor meer info of scan de QR-code op de posters die overal hangen om je als vrijwilliger op te geven. We hopen je te zien op 6 november!
 
Namens Wedstrijdcommissie Novembervieren en Skiffhead K.A.R. & Z.V. "De Hoop"

Nicole ten Horn, Olga Almekinders en Oline van Wijnen