Lezing Hooplid Ingeborg Dijkstra en teamgenoten over hun roeitocht over de Atlantische Oceaan

woensdag 2 maart 2022

 
Tijd
20:00 tot 22:00 uur
Locatie
K.A.R.& Z.V. 'De Hoop'
 

Team NEDurance gaat ervoor!
4800 km, 2 uur roeien, 2 uur rusten, 24/7, gedurende 5-7 weken, 8000 calorieën per dag, 10 liter water per etmaal.
Pijn, vermoeidheid, doorzetten, helder blijven.
Elke haal brengt de boot dichter bij de overkant.

12 december 2022 start K.A.R.Z.V. De Hooplid Ingeborg Dijkstra samen met Ilja Kok, Guus Koppes en Marcel Ates met de oversteek per roeiboot over de Atlantische oceaan. Ze doen mee aan de Talisker Whisky Atlantic Challenge. Een race die start in La Gomera, Canarische Eilanden en die eindigt in de English Harbour op het eiland Antigua.

Een tocht gekenmerkt door hoge golven, uitputting, teamwork, dieptepunten en hopelijk euforie. Het team hoopt er rond de 5-7 weken over te doen en wil daarbij als mixed-team een wereldrecord neerzetten. Met de oversteek wil Team NEDurance zoveel mogelijk geld inzamelen voor The Ocean CleanUp.

Woensdagavond 2 maart geven Ingeborg en haar teamleden op De Hoop een lezing over het traject de komende maanden. De ins en outs over de boot, het team, de taken, de to-do lijsten, de verplichte cursussen, testen, calorieën, trainingsschema’s, communicatie, drills; het komt allemaal aan bod.

Inloop: 19:15 uur. Aanvang: 20:00 uur. Locatie: kleine sociëteit.

Kom ook en laat je inspireren en enthousiasmeren, en leef mee met hun grote avontuur! Zie ook www.nedurance.com, social media @nedurance2022
https://www.facebook.com/Team-NEDurance-104811014851101 en https://www.youtube.com/watch?v=pSPVd95kwXY


Monique van Schendelen, commissaris club