Nieuwe Ledendiner

donderdag 3 september 2020

 
Tijd
start om 19:00 uur
Inschrijfperiode
zondag 9 augustus 2020 t/m maandag 31 augustus 2020
Locatie
K.A.R.& Z.V. 'De Hoop'
 

Donderdagavond 3 september 2020 vindt in de grote sociëteit weer het Nieuwe Ledendiner plaats. Een diner voor iedereen die het afgelopen jaar lid is geworden. Maar ook zij die al langer bij De Hoop roeien, zijn van harte welkom.

Een diner zowel voor beginnende als voor ervaren roeiers, voor scullers en voor boordroeiers. Het is dé gelegenheid om andere Hoop-leden te leren kennen. Om een ploeg te vormen of uit te breiden, om samen mee te roeien en ervaringen of tips uit te wisselen.

Vanwege het Corona-protocol kunnen we maximaal 40 personen tegelijkertijd in de grote sociëteit herbergen.

Als het aantal aanmeldingen dit getal overschrijdt, dan vindt een tweede Nieuwe Ledendiner plaats op donderdagavond 10 september. De deelnemers worden naar roeibevoegdheden over de avonden verdeeld.

Ontvangst: vanaf 19.00 uur. Aan tafel om 19.30 uur. Kosten voor het 2-gangen diner incl. een drankje, verzorgd door De l’Espoir, bedragen € 20,-.
Aanmelden en betalen voor het diner kan hieronder via 'Inschrijven'.

Eventuele dieetwensen kunnen apart worden toegevoegd.

Ook het vriendelijke verzoek je scull- en/of boordbevoegdheid aan te vinken zodat we daar met de tafelschikking rekening mee kunnen houden. Als de bevoegdheid nog niet bekend is, kun je bij 'Opmerkingen' de roeiervaring toelichten. Bij 'Opmerkingen' is het ook mogelijk te noteren waar je specifiek naar op zoek bent.

De uiterste aanmelddatum voor het diner is maandag 31 augustus. 

Wanneer je onlangs lid bent geworden en nog geen inloggegevens hebt ontvangen, stuur dan een mailtje naar club@karzvdehoop.nl om je aan te melden voor het diner.

We maken er weer een mooie avond van.

Nieuwe ledencommissie: Helena de Boer, Theo van Dijk, Dolf Grande, Jurjen van Royen, Carolien van de Wal