Toertocht West-om

zondag 23 augustus 2020

 
Tijd
08:45 tot 16:00 uur
Inschrijfperiode
woensdag 22 juli 2020 t/m zaterdag 8 augustus 2020
Locatie
Vanuit K.A.R. & Z.V. 'De Hoop' naar de Sloterplas en weer terug
 
Toertocht West-om – zondag 23 augustus – in wherry’s en C-materiaal – 8.45–16.00 uur
Veel Hoop-evenementen konden de afgelopen maanden wegens de corona-maatregelen niet doorgaan. Voor wat betreft toerroeien moesten we het traditionele dauwroeien op Hemelvaartsdag alsook de Kortste-nacht-tocht afblazen. Maar nu we weer in meerpersoonsboten mogen varen, is het tijd om wat in te halen.
 
Voor degenen die niet met vakantie naar het buitenland gaan en die ons eigen Amsterdam vanaf het water beter willen leren kennen, en voor hen die het leuk vinden om met andere Hoopleden een gezellige roeidag te hebben, is er op zondag 23 augustus een toertocht met C-materiaal en wherry's naar de Sloterplas en retour. Halverwege gaan we onze eigen meegebrachte picknick nuttigen ofwel lunchen in een restaurant aan de Sloterplas. Als de regen met bakken uit de hemel komt, wordt de tocht verzet naar een andere datum.

Iedereen is van harte uitgenodigd, maar er zijn nog maar een paar plaatsen voor de tocht op 23 augustus beschikbaar. Via de tam tam heeft zich al een grote groep aangemeld. Vanwege corona is de groep beperkt tot 30 personen (3 per wherry en 5 in een C-vier). Bij grote belangstelling zal de tocht in de eerste helft van september nog een keer plaatsvinden (weer op een zondag).
Inschrijven: via eCaptain als individu of als ploeg (ivm corona bij de wherry's 1 ipv 2 stuurlieden). 
Kosten: 2.50 euro per persoon

 

 

 

Inschrijven