Ploegendiner

vrijdag 6 maart 2020

 
Tijd
start om 18:00 uur
Inschrijfperiode
dinsdag 28 januari 2020 t/m vrijdag 6 maart 2020
Locatie
K.A.R. & Z.V. ‘De Hoop’
Aantal deelnemers
maximaal 140
 

Deze aanmelding dient alleen de betaling van de aanmelding!

 

Het nieuwe roeiseizoen is alweer begonnen en de Heineken en de Head naderen. Het is dus ook weer tijd om het ploegendiner in je agenda te zetten: vrijdag 6 maart. Vanaf 18:00 is de sociëteit omgetoverd in het Holland Tokyo House. 

We blikken dan middels hilarische / ontroerende voorstellingen of briljante speeches van de verschillende roeiploegen vooruit op ons eigen seizoen en op de Olympische spelen in Tokyo. De ouderen herinneren zich wellicht weer 1964. Goud voor o.a. Anton Geesink en Gerben Karsten. Zilver voor o.a. Ada Kok, Erica Terpstra en Steven Blaisse / Ernst Veenemans (2-). En brons voor o.a. de 2+ en 4+. In 2020 hopen we op o.a. goud voor de dubbelvier (Koen Metsemakers, Dirk Uittenbogaard, Abe Wiersman en Tone Wieten) die in 2019 wereldkampioen werden. Om alvast in de sfeer te komen hierbij een kort filmpje: Huldiging Holland Acht in Holland House 2016

Wil je erbij zijn? Geef je snel op want vol = vol. 
Eerst AANMELDEN (als individu of als ploeg) via: Inschrijven voor Ploegendiner 2020.
Vervolgens:
BETALEN via de button 'Inschrijven' onderaan deze pagina. Mogelijk om voor meerdere personen (ploeg) te betalen.
De kosten zijn € 24,50 per persoon (bestaande uit € 21,50 diner + € 3,- aankleding etc).
Pas als ook het geld is overgemaakt is uw aanmelding definitief.

Indien je het leuk vindt om een bijdrage te leveren aan het creëren van een Japanse sfeer in onze sociëteit of te assisteren bij beeld en geluid, graag een berichtje naar: tamme.wierenga@gmail.com.

Tamme Wierenga

 

 

Inschrijven