Roei & Zeilkamp + BBQ De Hoop

zaterdag 6 juli 2019

 
Tijd
09:00 tot 22:00 uur
Inschrijfperiode
zondag 26 mei 2019 t/m zaterdag 27 juli 2019
Inschrijving te annuleren tot
zondag 30 juni 2019
Locatie
Vinkeveen (06-28120515)
Leeftijd
minimaal 10, maximaal 18 jaar
 

img-0562

 

LET OP: dit is zowel een inschrijf/betaal pagina voor het kamp als voor de aansluitende BBQ op de Hoop.

 

JEUGD ROEI & ZEILKAMP VINKEVEEN

WANNEER
vertrek zaterdag 6 juli om 9:00 uur vanaf het vlot bij De Hoop aankomst zondag 7 juli rond 16:30 terug op het vlot met aansluitend de jaarlijkse BBQ ter afsluiting van het roeiseizoen. (tot 19:30 uur)

VOOR WIE
Alle De Hoop Jeugd- en Juniorenleden van 10 jaar t/m 18 jaar (beginnende roeiers, instructiejeugd, talenten en wedstrijdroeiers).
Onder begeleiding van De Hoop seniors (jeugdcommissaris, jeugdcoördinator, instructeurs etc.).

 

WAT GAAN WE DOEN
We roeien met meerdere sloepen vanaf De Hoop naar een eiland middenin de Vinkeveense plassen. Deze tocht duurt ongeveer 4 uur.
Onderweg wisselen de roeiers elkaar af. (De jongste jeugdleden hoeven niet te roeien.) Tijdens het kamp kan (onder begeleiding) ook worden gezeild in een van de valken van onze 'Koninklijke Amsterdamse Roei & Zeilvereniging'.
Verder gaan we (nog meer) roeien, zijn er wedstrijdjes behendigheidsspelletjes, gaan we zwemmen, lekker eten, Donald Ducks lezen en een kampvuur maken.

EIGEN BIJDRAGE 
De kosten voor dit all-inclusive Jeugd roei- & zeilkamp zijn € 30 per deelnemer (exclusief BBQ). 

DETAILS
Na je inschrijving ontvang je een e-mail met een paklijst, adresgegevens, namen van de begeleiders en de overige details. Bij inschrijving rekenen we er op dat je van het begin tot het einde erbij bent. Later aankomen of eerder vertrekken is geen optie.   

 

 

BBQ zondag 7 juli

ter afsluiting van het roeiseizoen 
17:00 - 19:30 uur 
(voor iedereen en voor alle leeftijden)

Op zondag 7 juli a.s. sluiten we het roeiseizoen 2018/19 af met de jaarlijkse BBQ op het balkon van De Hoop. Vanaf 16:30 u steken we de vuren aan en kunnen we de jeugdleden die op het zomerkamp zijn geweest aanmoedigen bij het afleggen van de laatste meters. Tevens een mooi moment om het roeiseizoen af te sluiten met je ploeggenoten, instructeurs en coaches.

Vaders, moeders, broertjes, zusjes, opa en oma, vrienden:
iedereen is welkom, mits vooraf ingeschreven.
Bijdrage EUR 11 p.p.

 

 

Inschrijven