Jaardiner De Hoop

vrijdag 24 mei 2019

 
Tijd
start om 18:30 uur
Inschrijfperiode
dinsdag 7 mei 2019 t/m maandag 20 mei 2019
Inschrijving te annuleren tot
zondag 19 mei 2019
Locatie
K.A.R.Z.V. 'De Hoop'
 

Vrijdagavond 24 mei 2019 organiseren wij, ter gelegenheid van de viering van de 171e dies van de Koninklijke Amsterdamsche Roei- en Zeilvereeniging 'De Hoop', het Jaardiner in de societeit van onze vereeniging. Twee dagen eerder dan de eigenlijke viering, die dit jaar samenvalt met de 'Spaarne Lenterace' waar veel Hoop-ploegen aan deelnemen.

 
Het Jaardiner is elk jaar weer een bijzonder diner waarbij de leden hun verbondenheid met elkaar uiten en de band tussen 'De Hoop' en het Koninklijk Huis weer aangehaald wordt. Ook voorzitters van bevriende roei- en zeilvere(e)nigingen zijn uitgenodigd.
 
Als gastspreker zal Hoop-lid Prof. dr. Ernst van der Wall (cardioloog) een lezing houden over De invloed van muziek op hart en vaten, in het bijzonder de effecten ervan op sportieve prestaties bij de roeisport.
 
Vanaf 18:30 uur zijn leden en genodigden van harte welkom. Om 19:30 uur gaan wij aan tafel.
 
De kosten voor het 3-gangen diner bedragen EUR 40,-. Aanmelden voor het Jaardiner kan tot en met 20 mei.
 
De Hoop ondersteunt van harte de KiKaRoW-actie voor onderzoek naar kinderkanker. Heel roeiend Nederland, met onder meer steun van de KNRB, zet zich hiervoor in. Bij het betalen via iDeal is het mogelijk om een donatie voor deze actie over te maken.
 
Graag tot vrijdagavond 24 mei!