Voorjaarstocht 'De Hoop buitengaats'

vrijdag 17 mei 2019

 
Vervolgdata
zaterdag 18 mei 2019, zondag 19 mei 2019
 

De Hoop Buitengaats / de Voorjaarstocht over het IJsselmeer en het Wad
Met o.a. de mogelijkheid om met de klassieke platbodem 'De Vlieter' het zeilen op de Waddenzee te verkennen. 

 

In het weekend van 17, 18 en 19 mei organiseert de buitengaatsafdeling van 'De Hoop' op het IJsselmeer en de Wadden de voorjaarszeiltocht voor jachteigenaren. Het getij is dat weekend ideaal voor een tocht naar bijvoorbeeld Vlieland of Terschelling. Wij helpen graag bij het bijeenbrengen van vraag en aanbod van opstappers.

 

Om meer opstappers te kunnen plaatsen, is dit jaar ook Zeiltjalk 'De Vlieter' www.vlieter.nl afgehuurd met plaats voor 12 man/vrouw. De bijdrage voor het weekend zeilen op 'De Vlieter' is € 200,- p.p. incl. 2 overnachtingen aan boord, haven- en liggelden, proviand en eten aan boord; excl. 1x gezamenlijk diner met alle deelnemers aan wal.  

 

De kosten voor opstappers op een kajuitzeiljacht (proviand, haven- en liggelden en bijkomende kosten) worden verdeeld over de bemanning van het desbetreffende kajuitzeiljacht. Schippers worden traditioneel vrijgehouden van de kosten voor het gezamenlijk diner aan wal.

 

Op deze voorjaarstocht is het Reglement voor Zeiltochten van 'De Hoop' van toepassing.

 

Aanmelden en betalen:

Per email: zeilen@karzvdehoop.nl, ovv ‘Opstapper Voorjaarstocht’ dan wel ‘Opstapper 'De Vlieter’, je naam, mobielnummer en emailadres.

 

Het vriendelijke verzoek om de betaling van € 200,- tbv het opstappen op 'De Vlieter, over te maken naar rekeningnr. NL08 FVLB 0225 9439 13 tnv D.R. Buitelaar ovv ‘Opstapper De Vlieter’ en naam